![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Visina... Je presudna. Posebno za mene, imam 163cm, tako da momak koji je moje visine je stvarno nizak. Ništa odbojnije od niskog momka, ništa gore neg kad moraš da se sagneš da bi momku stavio glavu na prsa. Ništa gore nego kad štikle ne mož' nositi jer mu burek sa glave možeš jesti. Dakle... Visina. i onu treću stavku bi stavila pod drugu, a ćelavost nije toliko strašna. Što kažete ošišaš se na nulu. Ja bih stavila MRŠAVOST. Ma ništa gadnije neg' kad nemaš za šta momka da u'vatiš. Naravno to salce da nije na butkama, nećemo žene. Manji stomačić može, ali manji. :)
Мали сам, ћелав и импотентан. Поред тога, кажу ми да смарам до јаја. Јел сам због тога невин у дваесосмој?
Jedino sa ćelavošću ću da imam problem. Ali ću početi ćelaviti tamo negde oko tridesete, kao i ćale. A ovo ostalo - visina i dužina je iznad proseka, ne brinem se.
1. Preveliki kurac
2. Ni jednoj ne mogu da ga uguram, probao sam sa kravom ali urla kao nenormalna pa me strah da ćale ne provali šta radim. Sa slonicom nisam probao.
3. Krijem ga tako što ga obmotam oko sebe i obučem džemper pa misle da sam nenormalan.
Ne. Nevin si zato što si dosadni advokat. ;)
More, prebaciš ga preko ramena i šetaj. Ako te neko preko pogleda, samo ga lupiš batinom u vugla i gotovo.
Moj ti je ćaća krenuo da ćelavi na prvoj godini faksa. :/ Šet amoju kevu, za koju se usuđujem da kažem da je vrh vrhova među milfačama. Ima pedeset jednu, a ljudi misle da ima četrdeset. Stvarno dobro izgleda. Tako da se oko ćelavosti ne sekiraj. :) Saaamo kad imaš visinu. :)
Ne smem jer ga panduri tretiraju kao hladno oružje. Jednom sam se sa cigom potukao na pijaci pa sam mu obmotao kurčinu oko vrata i umalo ga udavio. Igram se sa njim po celi dan i bacam ga kao laso.
А да причам од сада да сам водоинсталатер? Гледам много порнића и видим да они баш јебу, чак и кад су мали, ћелави и импотентни и смарају као ја. Хоће то да ми помогне?
Aleks, nije tvoja krivica, i sam kažeš da si impotentan. Da si mogao, ti bi jebo. Neka ti u glavi uvek bude onaj haiku "Ništa nisam jebo, možda sam i treb'o". Haiku se inače zove "nevin u 27".
Ма није само то, него што ниједна још није дошла дотле да провали за тај проблем. Лако бих јој ја рекао да је ружна и да је она крива, али још нисам ни стигао дотле.
2. Ni jednoj ne mogu da ga uguram, probao sam sa kravom ali urla kao nenormalna pa me strah da ćale ne provali šta radim. Sa slonicom nisam probao.
3. Krijem ga tako što ga obmotam oko sebe i obučem džemper pa misle da sam nenormalan.
E, majke mi, žao mi je ovih ljudi. Pričala mi drugarica da je znala jednog tako lika koji, jadnik ništa nije mogao sebi prišiti, jer su devojke bežale od njega kao đavo od krsta zbog ovog problema. Otkud znam, možda je bio i neki smrtni slučaj, nekoj iskopao organe... Da li lažu ili ne, pojma nemam, verovatno lažu, ali ipak ne bi ja tu rizikovala. Tako da... Sve ima svoje granice. ;)
Smorena, ja fizički ni jednoj devojci ne mogu da priđem jer je ogromna prepreka između nas.
E, sad, budući vodoinstalateru, pa to bar možeš si srediti. Nađe se uvek neka za pare, ak' ne tako onda neka lopata koja je isto ekstra verđine. ;)
Imam oko 190 i nešto cm. I dovoljno kilograma da nisam premršav. Al' me opet žene ne volu, misle da sam ludak. Kmeee
Znam kako ti je. Meni svaki put viri ispod nogavice. Vuče se po zemlji, pa ga zato turnem preko ramena i šetam. Muka je to.
Нећу за паре, хоћу да ми први пут буде из љубави!
A mukica. :( A ona Paris Hilton? Koliko sam gledala u Saut Parku, može ta dosta da primi. Il' da probaš da ga prvo tretiraš desankom da se opusti, pa ondak? Jes' da je mlitavo, al' ih bar neće tol'ko boleti. A ako ti je stalno krut... Onda ti nema spasa.
E, pa ti natakni francusku kapu i naočare, onda ćeš biti samo ekscentrik i ima da se grabe za tebe. ;)
A muuuuukica.. :( Moraš onda neku čiji je jedini kvalitet dobra duša.
Како је то тешко у стварном животу. Одселићу се у Америку. Видео сам на филмовима, они само приђу врхунској плавуши и она одмах даје, без проблема! Америко, земљо обећана!
Ja sam više razmišljao o ovome. Ima da suseru kad me vide...
http://www.youtube.com/watch?v=15S0g8pG6HU
Сад си га развалио, пријатељу!