VIP pakao

1. Koga biste u proždrljivce?To mi malo teško da se sjetim.

2. Горица Поповић? Ваљда се тако зове она глумица што рекламира неки маргарин.

3. Ccc nisu svi na Filološkoj. :P

Eh, da jesu...:D

Vesnam, turi onog najdebljeg čoveka na svetu... Manuel nešto...

4. Опра Винфри.

5. Pa komotno mozes da stavis vidjenije likove iz danasnjeg svestenstva kao sto je Dante stavio svestenstvo njegovog doba. Ko jos u sred posta na vodi moz' da ima stomak kapaciteta jedne bacve, a da mora da posti na vodi.
    EDIT: Komotno moze Canak tu da udje ako mene pitas, i ako mozda ima visak kilograma jer je onemogucen da se krece zbog krace noge, da je vise vodio racuna o ishrani tesko da bi ugruvao onoliku kilazu.

6. Pa Amfilohije Radović,na njega mislim.Recite za:izdajnici srodnika,izdajnici domovine,izdajnici gostiju i izdajnici dobrotvora.Po jedno za sve.Ovo su teške optužbe,teški grijesi.:)

7. Ja bih u bogohulnike turila Lejdi Gagu. Ona mi je onako mejnstrim, dostupna širim narodnim masama, i svako derle se pali a skoro kad joj čuh neku pjesmu muka me u'vati.

Eh, da jesu...:D

Eh, kad bi mi to ođe imale. :D

8. Vesnam.
    Izdajnici srodnika: Eventualno Osama Bin Laden
    Izdajnik domovine: Moamer Al Gadafi / Sadam Hussain.
    Izdajnici dobrotvora: Jebeeem li ga.

9. U izdajnike srodinka moz' komotno pola loze Nemanjica, jedni drugima su razne pakosti radili zvog trona.

10. Владимир Стојковић.

11. Koga biste u proždrljivce?To mi malo teško da se sjetim.

Горица Поповић, јер је појела Бамбија!

Бамбика...

12. Gagu sam stavila odma.:) Fala PrankMaster.;)Laskavci,zavodnici,simonijaci(oni koji skrnave svete stvari prodavanjem za novac)?

13. Eh, kad bi mi to ođe imale. :D

Mene ili Filološku? :D

U laskavce definitivno možeš svrstati Tadića Borisa. Samo mu dupe viri iz EU i NATO pakta.
    Zavodnici, am, svako muško, ali turi Bred Pita.
    Ovi koji skrnave svete stvari: Stavi Hašima Tačija, skrnavi ljudski život, i pravoslavne crkve na KiM.

14. VIP osobe generalno nisu za slanje u pakao, već u pizdu materinu, a to što one nisu tamo je zato što postoje milijarde njihovih obožavalaca širom sveta, od kojih se većina nalazi u paklu koji se zove XXI vek.

15. Mene ili Filološku? :D

Tebe, m'da. :D A nemamo ništa od ponuđenog, svejedno. :D

16. Fala vam svima.Da vidim šta mi je još ostalo.Strašljivci,nekrštene duše,proždrljivci,prevarni-savjetnici,krivotvorci,izdajnici gostiju i izdajnici dobrotvora?

17. Tebe, m'da. :D A nemamo ništa od ponuđenog, svejedno. :D

Hahah. :D Poor you. :D

18. Ajde,ajde,nemojte da mi spemujete ođe.:)

19. Mi se izvinjavamo, nećemo više. :))

20. Nećemo? Says who? :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.