Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
vozac koji se ne zuri = dobar vozac. imam dozvolu 8-9 god, i ovo je ono sto sam ukapirao od svega toga.
bez obzira na pol.
http://www.youtube.com/watch?v=W4OxGkmvPng
mislim da je ovim cudom upravljala zena, al nisam siguran. svejedno, eto umeju i piloti da budu :)
http://www.youtube.com/watch?v=Y0I8cxBdQWY
http://www.youtube.com/watch?v=4wT7zM8XgXQ
Evo još jednom ovaj čuveni klip.
Žene samo treba terati da voze što više, i ima da budu sasvim okej u tome. Ovaj lik sa snimka što je preuzeo volan je napravio tešku pedagošku grešku. :)
"Ne postoje losi vozaci, samo lose vozacice"
Јеботе, ова што се паркира ме изнервирала, да могу ушао бих у клип и паркирао бих јој ауто. АААААааааа како неко може толико да фејлује у паркирању? Ајде уназад, али ни у напред није могла.
Veća su muda potrebna da teraš uzbrdo 15 na sat iza kamiona koji prevozi drva nego da pretičeš u oštroj krivini. U prvom slučaju rizikuješ samo svoj život (ako voziš sam), a u drugom rizikuješ i život onog koji ti ide u susret, što te ne čini mudonjom, nego pizdom. A kad smo već kod reproduktivnih organa:
Кад бих имао пичку, јако бих патио.
Očigledno ti ne treba pička da bi patio. Da je Džimi dobro informisan, znao bi da muškarci itekako pate od hlamidije i da je itekako prenose, samo što oni imaju simptome, za razliku od žena. U prevodu, "sereš, jedeš govna, Rumenka".
https://www.youtube.com/watch?v=EzaspqdzeRs#t=376
hahahahahahahahahahahahaa
Đolub neverue
vako se i ja parkiram
Postoje samo dve vrste zena vozaca
-One koje znaju da voze profi i voze kao manijaci tako da se i ja koji inace vozim blago manijakalno userem u gace i njih je 1%
-One koje nemaju predstavu o cemu se tu uopste radi osim da mehanicki stisnu gas da auto ide i kocnicu da stane i sa kojima se userem u gace kad se vozim i njih je 99%
Zena je za suvozacevo mesto u prevodu ako je dobra picka ako nije onda busem jbg
Kralju gde ću sa ženom koja ne zna da vozi da sednem u auto si realan
trebalo je snimati mog instruktora kad počne da kmeči a još je onako pičkica isfeminizirana pa to bude mijauuuuuuuuuuu imam ženu đecu kući lol
genijalna tema.
i dalje mislim sve isto ko i prvog dana.
mnogo rasprava sam imao sa feminiskinjama oko ove teme, sto je najgore nijedna od njih ne vozi kola al eto oce da tvrdi da su zene u najmanju ruku jednako dobri vozaci ako ne i bolji od muskaraca.
i naravno seronja blek hol se pravio pametan tada ko i uvek, poserem mu se na faks koji i dalje studira
Hahaha
Seronja je najjača reč posle Bogougodno
Ja sam jednom pijan obecao jednoj da cu je nauciti da vozi. Sad se setila toga i juri me, a ja se sada plasim toga :'(
Zene su gluplje od muskaraca.
U svim segmentima zivota.
Teže ćeš joj objasniti da prilikom skretanja u desno kad ide u rikverc prednji kraj ide u lijevo nego štaje pasivni opsajd. Al iima i dobrih vozača međ ženami
Ma ima ali mislim da ova nije to. Prosla je obuku, polozila testove i evo vec dve godine ne moze da prodje voznju. Ja stvarno ne znam sta mi je bilo da joj obecam ucenje.
opsajd :))
Boli te kurac, jebaćeš dvije godine