Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије (privremena tema)

1. Нешто не примећујем да хетеросексуалне породице бележе нарочит успех, сад са хомосексуалним породицама нисам довољно упознат да бих срао.

2. Znači, po tebi, ne treba dopustiti prava pederima zbog toga što bi oni mogli da usvoje decu, koja bi zatim postali pederi?

Kako se zove ( stavljanje reči u usta valjda) kad ti kažeš ovo iznad a ja sam rekao ono što si ti citirao.
    Napraviti normalnog i produktivnog člana je i u heteroseksualnim brakovima teško, a kamoli u jednoj NEPRIRODNOJ sredini gde su dve tate ili dve mame.
    DODATO: Ne vidim ni jednu olakšavajuću okolnost, samo otežavajuće

3. Dobro Kamikazo, imaš li neki argument za te tvrdnje ili da batalim da čitam tvoje postove?

4. Pa argumentuj.

Imaš li ti argument za tvoje kad kažeš da ne vidiš ništa čudno?
    Dok ne objasniš šta ti je tu normalno batali
    Dodato: mogu da ti navedem primer mnogih normalnih porodica sa tatom i mamom kako su uspeli da naprave ljude koji valjaju i uopšte ljude, a navedi ti neku gej?

5. Kako se zove ( stavljanje reči u usta valjda) kad ti kažeš ovo iznad a ja sam rekao ono što si ti citirao.
    Napraviti normalnog i produktivnog člana je i u heteroseksualnim brakovima teško, a kamoli u jednoj NEPRIRODNOJ sredini gde su dve tate ili dve mame.

Ja samo izvlačim konsekvence iz onoga što si ti rekao. I opet to radiš. Argumenti su ti da pederi nisu normalni jer nisu prirodni. To ti je logička greška circulus vitiosus, začarani krug u zaključivanju. Daj da vidimo zašto nisu normalni, osim zato što nisu normalni?

6. mogu da ti navedem primer mnogih normalnih porodica sa tatom i mamom kako su uspeli da naprave ljude koji valjaju i uopšte ljude, a navedi ti neku gej?

I opet grešiš. Ti optužuješ, ti osuđuješ, na tebi je i da dokazuješ.

7. Nema šta da se dokaže, vi ste stalno u nekoj teoriji. Dajte da upoređujemo decu iz gej i iz hetero brakova, da ne govorim o tome što to dete nikako ne može biti njihovo 100%, tako da to može test da svede samo na to kakve rezultate postiže normalno dete u normalnom brakovima i normalno dete( rođeno normalno ) u gej braku. Da napraviš revoluciju potreban ti je neki program, neki lepši svet da to privuče narod, a ne vidim kako ćete to uspeti bez ikakvog programa osim ako je program biti nastran, doprinositi beloj kugi, primati u dupe itd.

8. Kažu da su rezultati otprilike isti. Malo veći broj dece iz brakova gde je jedan biološki otac, a ovaj drugi živi s njim u zajdnici ispadne gej, ali to se ne mora objasniti uticajem roditelja. I najveći mrzižtelji gejeva se slažu da je u pitanju genetski "poremećaj", pa kakav otac, takav sin. Sad, možeš ne verovati ili ne verovati. Nego, interesuje me da li postoji ijedna činjenica, ma koliko hipotetična, koju bi potencijalno mogao da saznaš pa da se promeni tvoj stav prema gejevima. Navedi, molim te, da li postoji. A ako ne postoji, onda tvoj stav jednostavno nije zasnovan na činjenicama, i dalje priče nema.
    EDIT

doprinositi beloj kugi, primati u dupe itd.

Beloj kugi doprinosi nespremnost žena da rađaju decu i liberalna politika abortusa. Primanje u dupe praktikuje mnogo pripadnica lepšeg pola. Imaš li nešto osim fraza?

9. Педери да усвајају ЂЕЦУ ??? Сте луди

10. Kažu da su rezultati otprilike isti. Malo veći broj dece iz brakova gde je jedan biološki otac, a ovaj drugi živi s njim u zajdnici ispadne gej, ali to se ne mora objasniti uticajem roditelja.

To je podatak samo o tome da li će dete postati gej, daj mi podatak da li iz istopolnih brakova dete bude bolje ili jednako( sem što je čovek) po okolinu i korisnije za zajednicu od onih iz hetero,makar u teoriji postavi hipotezu ili šta već. Ako dokažeš normalno da ću podržati bolju opciju
    EDIT: prikaži činjenice

11. Prvo, zbog homoseksualaca bi trebalo uvesti nešto što nije brak, a nije ni neformalna zajednica. Po definiciji, brak je zakonski regulisan odnos između muškarca i žene, a to se ne uklapa u brak. Znači, nije brak, a šta je, izmisliti reč, pojam. To bar nije teško. Drugo, nisam siguran za usvajanje. Veza između deteta i majke je mnogo značajna za emotivni razvoj deteta. Kasnije, očinska figura dolazi do izražaja. Šta je u homoseksualnom braku očinska, a šta majčinska figura, to još nije definisano. Ali pristalice odgajanja dece u gay brakovima verujem da smatraju kako tradicionalne majčinske i očinske figure nisu baš nešto bitne, što opet dovodi do zaključka da odbijaju većinu teorija razvoja ljudske ličnosti. Možda imaju neku svoju, ali ja je ne znam. Ima li neko da me prosvetli? Ali ne feminističke i nju ejdž ideološke konstrukte, nego pravu psihologiju?

12. Kamikazo, ti trolujes, zar ne? Nemoguce da neko toliko nema mozga, a uspeva da se npr uloguje na ovaj sajt. Treba potrefiti one dve kolone, pa se ne saplesti o slova kad Kaizen lupi zvezdice.. Zajeban je posao to.

13. To je podatak samo o tome da li će dete postati gej, daj mi podatak da li iz istopolnih brakova dete bude bolje ili jednako( sem što je čovek) po okolinu i korisnije za zajednicu od onih iz hetero,makar u teoriji postavi hipotezu ili šta već. Ako dokažeš normalno da ću podržati bolju opciju

Nisam upoznat sa primerima, evo ti jedan bezveze članak koji tvrdi da je to isto, mada ne mogu da se zakunem da je tačan: http://www.post-gazette.com/pg/07161/793042-51.stm
    Na kraju, ko tu treba šta da dokazuje? Ti tvrdiš da to jeste bolest, ja da nije. Ti optužuješ nekog da je bolestan. Dokazni postupak je uvek na optužbi, to znaš?

14. Valdemar, ja ne mogu da te prosvetlim ali mogu ti reci svoje vidjanje. Veoma je rigorozna procedura usvajanja, a tek bi bila rigorozna za njih/nas jer bi se moralo evaluirati da li je osoba psihicki stabilna ( a ne mahom materijalno etc). I od tog malog procenata ljudi budi potpuno siguran da ce dati apsolutno sve u svojoj moci da detetu pruze najsrecnije moguce detinjstvo, sa uticajem oba pola, sa sirokim pogledom na svet, dakle nece biti Jagodinac glupavi. I ne, nece biti gej po defaultu, vec ce se odgajati da zna da je I TO okej.

15. Nemoguce da neko toliko nema mozga, a uspeva da se npr uloguje na ovaj sajt.

Vidiš da je moguće

16. Pa ne, onda kontam da trolujes i drago mi je zbog toga, svet izgleda malo lepse.

17. Nije u redu, Zyclon, da uporedjujes krsenje zakona za krsenjem osnovnog ljudskog prava.
    Nije u redu? Možda i nije u redu, samo... koja se njihova prava krše tačno? To što ne mogu slobodno da paradiraju? Pa, bolje i da ne paradiraju nego da paradiraju onako, pošto ono nije parada ponosa, već jebeni cirkus. Jebeš ti tu slobodu kada mora 3 puta više policajaca da te čuva.

Pa u pravu si, policajci su bili zbog homoseksualaca, a ne zbog maloumnih primitivnih ratara sa govnjivim mocugama.
    Pa sama cinjenica da ti je potrebno toliko milicije da te cuva znaci da su ozbiljno ugrozeni.

18. budi potpuno siguran da ce dati apsolutno sve u svojoj moci da detetu pruze najsrecnije moguce detinjstvo

jedino je sigurno da ništa nije sigurno

19. Pominjete sudove, zašto ne odemo sutra na vrhovni sud i ne tražite sve što navodite i brakove i decu pa da vidite presudu. Naravno da bi ispušili

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.