nedostaje mi.

1. Nedostaju mi Insolentna i Euglena... i njihovi "blizanački" postovi... ponekad sam imao utisak kao da jedna piše :)
    Nedostaju mi Igre na forumu.
    Nedostaju mi komentari Iskusnog interpretata.

2. Kris, i tad sam smarao, samo sam bio nov, pa nije bilo strašno. ;)

realno.. :)

3. Да не поверујеш, али кад је Каизен омогућио регистрацију, људи су могли да се региструју. Имали су своје налоге и били регистровани.

Bukvalisto, mislio sam na to kako je izgledao i kakvo je bilo stanje sajta npr. od avgusta do decembra 2007.

Edit:

Nedostaju mi komentari Iskusnog interpretata.

On je još uvek na sajtu, rokao je komentare u zadnjih par dana.

4. Meni fali onaj period kad je JTU vladao sajtom,

Nedostaje ti period kojeg nikad nije bilo?

5. Nedostaje mi kad sam bio Sonoftomorow... i... pa ne baš puno, jedino mi nedostaje što su mi sve defke bile sjajne kad sam prvi put došao a onda kako sam postajao sve aktivniji (i zavisniji) na sajtu počeo sam da tražim "kvalitet".
    Što se tiče članova, ja ne znam nikog iz tog perioda... jedino me interesuju likovi poput Ujka Vanje koji su bili baš baš na početku sajta...

6. aa, kako je kul bilo kada su postojali i "traženi" termini, pa nemaš inspiraciju za definisanje, ti lepo odeš tamo :D a bilo bi fino to vratiti..

7. Nedostaje ti period kojeg nikad nije bilo?

Као да је рекао да му недостаје период кад је Славко писао добре дефиниције. :)

8. Nedostaje mi definicija dana, najomiljenije danas i taj takmičarski duh.

9. Бора Дрљача и кувајлија лолололо. Вирус15, се сећа неко те њушке.

10. Претерано серете ............

11. Вирус 15 највећи дркаџија сајта. Како га се не сећамо!

12. Ja sam njega viđao samo u momentima kad bi napravio sranje pa bio banovan. :)

13. Мени недостаје Плавањац. Озбиљно, лик је имао кило дефки од којих само по нека ваља, али та која ваља иако са много правописних грешака убоде жицу скроз.

14. Недостаје ми мој живот пре доласка на овај сајт...

15. Вирус15, се сећа неко те њушке.

Где не...Пејн ин ди ес за мене.

aa, kako je kul bilo kada su postojali i "traženi" termini, pa nemaš inspiraciju za definisanje, ti lepo odeš tamo :D a bilo bi fino to vratiti..

То и даље постоји, само нема линка који води дотле. :)

da.. tad si mi i ti džimi bio kul :D

Немаш појма. Џими је сад никад куљи.

16. Недостаје ми Цара. Ал ми драго што је КОБЈАСНИЈО! И отишао као легенда. Ма јебено је ЦАР!

17. Недостаје ми мој живот пре доласка на овај сајт...

to postoji? o.o

18. Burzum

Мени недостаје Плавањац. Озбиљно, лик је имао кило дефки од којих само по нека ваља, али та која ваља иако са много правописних грешака убоде жицу скроз.

+1

19. sa elennom nadmudrivanje slikama, nocni cet sa merci, mesjom...lingvistickog praseta komenti...interesantnije definicije, umniji posteri, pametan forum, ...plavjanaca zaboravih..sto pomenu burzum..

20. Meni nedostaje subota... Doduše ne cela, samo neki fragmenti.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.