nedostaje mi.

1. i gospodža, njene defke su prajsles.

2. Nedostaju oni seksualni manijaci koji su bili prave Bitches and Snobs...

3. Мене првог нервира кад крене кењање о било чему на тему "раније је било до јаја, сад је све срање", али што јес јес - било је боље. Што рече неко малопре, није било клања по сајту као сад.

4. Вирус15, се сећа неко те њушке.

Tu vam je Virus. Piše defke...

5. peki, relano, meni je sada najlepše :)))
    ali, eto.. i tada je bilo sasvim ok.

6. Meni nedostaje Murbi car. Sve ostalo, njah...

7. Nedostaje samo kvalitetno zezanje, ništa više od toga. Sad je sve mnogo ubrzano, svi nešto jure tu jebenu popularnost i čekaju da prođe 24 sata kako bi postavili još jedan bezvezni poster.

8. nedostaje mi Dankan...i Ko poslednji pobednik....

9. Било нас је мање. Људи једнако говна, више гована једнако септичка јама се ПРЕЛИЈЕВА!

Овај сајт је као крчма на путу између две вукојебине, ту долазе уморни од живота не би ли се одморили, остану како коме колико треба, напишу неке добре дефке, праве срања по форуму, небитно. Е сад, многи се дигну из бедака, или скупе животна муда, у међувремену се консолидују и изграде своју личност, запале са сајта и не врате се више (или наскоче на превише курчева, или пробуше превише пички па баш и није паметно да наставе боравак овде).

Нема везе, они оду, дођу нови пацијенти, и они имају шта да оставе иза себе. Заправо, само ми највеће специјалчине без перспективе, јебене лење мешине седимо овде, и даље смо активни још од 2007, 2008 или 2009. године. Многима је овај сајт био део свакодневних активности, неким новим људима ће бити, али ми смо се синови и кћери баш навукли. Запитајте се да ли постоје бољи начини да утрошимо своје слободно време.

10. i Ko poslednji pobednik....

pozdrav od prve, prave i jedine pobednice te igre ;)

11. ma da Kristina...prevaranti...svi ste držali otvorenu jednu stranu a sa druge slali postove..i kad padne ključ katanac onda rokate postove...:))

mojne meni te fore, znaš me, znam te...

12. javio, ja to nisam radila, pošteno sam pobedila.. znaš me, znam te :D

13. Бурзуме, ја сам овде годину и по, али веруј да сам се пар пута запитао...

Да допринесем теми још мало. Недостају ми почеци спортског квиза.

14. Стив, веруј, да сам време које сам изгубио овде (које сам изгубио, не док сам се зезао или читао нешто интересантно, а и тога је овде прегршт, бар у првих два три месеца боравка на сајту), потрошио на читање класика из Новости, сада бих био елоквентан к'о Југослав Ћосић.

15. ma, kada uporedim te epohe vukajlije, meni je, realno, sada najkulje, i ne bi' menjala ovo vreme ni za šta :)))
    ali, eto, lepo je setiti se šta se pre dešavalo.

16. Jugoslav?...ma daj, pojma nema...:))

17. Brate, elokventan si k'o Jugoslav i bez klasika iz Novosti.
    Elem, ne znam da l' sam pomenuo, al' meni nešto nedostaje Cara... Baš mi nekako... Bezveze mi bez njega, majke mi.

18. Pa odbanuj ga genije.

19. i meni bre MrMune nedostaje Cara, al meni stvarno..a ti se zajebavaš..a stvarno je car....

sad ko tu nije razumo zajebanciju, ne znam...al kontam da je hteo da kaže da je vreme da se kupuje novi server....pa da testira ovaj stari kolko mož da podnese..al neko nije ukapirao....pederski smajli

20. Југослав јебе, кад седим са бабом и гледамо полиграф, она тражи да јој преводим. Много зајебане, ација, зација спике.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.