Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Što bi rekao moj omiljeni Dog Napeto kao u salami...

2. Laki i Zapata razbili.

3. :otima od oksa nutelu i daje dečacima, nestalo bambija, kažu u požarevcu sve neke debele izjele bambije, ah ti požarevljani, ccc:

Ti si pravi lokalpatriota, samo čekam da izabereš stihove Tanje Savić, ona je iz tvog Radinca. :)

4. Ej ja baš hejtujem Radinac, a još više tu Tanju Savić, pokušala da mi otme taksi pre par godina ispred Danubiusa, i još me pogledala i rekla mi "Znaš ti bre ko sam ja?!" a ja blenem u fazonu škk, koj si moj sad pa ti. Kreten od žene.

5. Ej ja baš hejtujem Radinac, a još više tu Tanju Savić, pokušala da mi otme taksi pre par godina ispred Danubiusa, i još me pogledala i rekla mi "Znaš ti bre ko sam ja?!" a ja blenem u fazonu škk, koj si moj sad pa ti. Kreten od žene.

E bre, Črčila, pa moraš da poštuješ srpske heroine. Meni da je Luče iz Kasidola (Dragana Mirković) u Požarevcu preotela taksi, ja bih bio ponosan.

6. Znam bre ko je luče iz Kasidola, el delim sajt s Pekkyjem il' jok, mojne tako :D

Uzgred ko kaže da mi je preotela taksi, ne dam bre :D

7. Запата - 55:8 - 6.88

Лаки - 45:8 - 5.63

Добар дуел. Честитке обојици.

8. Stvarno je bilo ekstra. Dva minusa ili minus i nekoliko pluseva su ih delila.

9. Поклеко сам и изневерио олд скул .......
    http://www.sctxphotographyclub.org/gscccguidelines/2007gsccc_results_images/moore/4-SUN%20CITY-MOORE-Fallen%20Knight.JPG

Надам се да сам изгубио од будућег шампиона ...... идем код Сторборн да тугујемо заједно .....

10. Sve cestitke lakiju...defka mu je vrhunska!!

11. Ваљда дефиниција. :)

12. Čestitke. Peki, jesi li navio sat? :)))

13. Da, konj je definicija.

14. Сори Пеки, мој глас оде ЛОЛу.

15. Сори Пеки, мој глас оде ЛОЛу.

Ladno si zalepio minusaru Pekiju? Pa ne moraš jednu da minusiraš, a jednu da plusiraš, možeš kako ti drago. Mogu i obe da dobiju plus, ali i minus.

16. Znam, Herr Oxe. Do sad sam uglavnom i davao po dva plusa. Ova Pekijeva mi međutim baš nije legla. Ako je baš TOLIKI problem što mi se nije dopala, evo, nek modovi sklone minus. lol.

17. Јок бре. Пусти ти окса. :)

18. Znam, Herr Oxe. Do sad sam uglavnom i davao po dva plusa. Ova Pekijeva mi međutim baš nije legla. Ako je baš TOLIKI problem što mi se nije dopala, evo, nek modovi sklone minus. lol.

A dobro, ja mislio da si ti mislio da jednu moraš da minusiraš, jer su neki već tako pre bili pomislili. :) I na ovom sajtu ne pišemo lol nego lololo, ako baš mora :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.