Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ладно ми је послао певете пре 13 минута, а последња активност му је пре 10. Није сачекао одговор (одговорио сам му после 6 минута, нисам одмах видео).

2. Не разумем како неко може да буде толики лајфер... :)

3. stvarno, šta radi taj čovek van Vuke tako dugo... :)

4. Па шкк, који ће ми ђаво тол'ки лајфери на купу? :))

5. Ne brini Peki, ja se odmičem od ekrana samo kad hranim decu ili spavam ženu - prvo na četiri sata, a drugo se nadam :)

6. Не разумем како неко може да буде толики лајфер..

Jebote, možda ima devojku!!!! Auh...

7. Готов меч узмеђу Пеккуја и Крампонома.

Крампоном - 68:11 - 6.18
    Пекку - 50:23 - 2.17

Честитке Крампоному на победи и мом имењаку на учешћу!

8. Čestitam sebi i Pekky-ju na dobroj tekmi. Samo ono u 70-om nije bilo za crveni, al svejedno važno je da sam dobio. Na vreme.

9. ne znam sto svi ovo povezuju sa fudbalom..meni ovo vise lici na karling...dzilitnes ono govno (defku) i cekas dal ces da pogodis cilj...led je zajeban, pravac se menja kao i raspolozenje ocenjivaca...tesko mozes da utices na ishod kad vec izbacis defku...osim ako nisi peki i ne stavis je u odabrane.

jel mi lepa analogija ili sam konfuzan?

10. Zapata, analogija odlična - čak imaš i one metlare što ostavljaju komentare pa tako pomažu đuletu da stigne brže ili malo promeni pravac :)))

Što ja volim karling... naročito celu dansku reprezentaciju sem one crne...

11. čak imaš i one metlare što ostavljaju komentare pa tako pomažu đuletu da stigne brže ili malo promeni pravac :)))

sada je zvanicno...od sada se pravi anaLLogija sa karlingom...nema vise kartona i toga...samo smoren komentator

12. Ahahahahahaaha, smoren komentator! Popljuvo sam kafom ceo monitor!

13. Пеки, обрати пажњу, ово ми је послао на певете:

Chavez

Jesi tu?
    Ako nisi, posle finala onda?

Вероватно се неће враћати пре 22... капирам да се сад већ моли Џорџу Бесту и обавља сличне ритуале пред финале...

14. Javi na temi za onaj turnir u defkama da ne mogu u 6. Zaglavio sam u drugom gradu, necu stici do 7 jebeno. Ne mogu danas igrati, LS!

Ovo mi je poslao Chavez da javim, ali nisam bio tu, tek sad videh poruku.

15. Stiven, ako nema njegove defke do 22.00 ti postavi svoju - njegov hendikep koliko će vremena utrošiti od dodeljena 2 sata, a ako dođe ranije onda sve regularno... to je moj predlog.
    EDIT: njemu pošalji PVT da počinjete u 22.00 pa kad dođe dođe - to bi bilo najfer.

16. Meč Sidra protiv brojčano jačeg protivnika, jednog debilka i jednog moronka vil tejk plejs sutra u 1 popodne. :)

Peki ubeleži to tamo.

17. Пеки, је л' ја треба да се појавим у 10 овде да окачим дефиницију у сред финала?

18. А сморило ме ово чекање...

19. Појави се само ти у 10 сати. Ако њега нема, проглашавам те победником, нећеш морати да објављујеш дефиницију, осим ако желиш баш.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.