ne znam sto svi ovo povezuju sa fudbalom..meni ovo vise lici na karling...dzilitnes ono govno (defku) i cekas dal ces da pogodis cilj...led je zajeban, pravac se menja kao i raspolozenje ocenjivaca...tesko mozes da utices na ishod kad vec izbacis defku...osim ako nisi peki i ne stavis je u odabrane.
Stiven, ako nema njegove defke do 22.00 ti postavi svoju - njegov hendikep koliko će vremena utrošiti od dodeljena 2 sata, a ako dođe ranije onda sve regularno... to je moj predlog.
EDIT: njemu pošalji PVT da počinjete u 22.00 pa kad dođe dođe - to bi bilo najfer.
Ладно ми је послао певете пре 13 минута, а последња активност му је пре 10. Није сачекао одговор (одговорио сам му после 6 минута, нисам одмах видео).
Не разумем како неко може да буде толики лајфер... :)
stvarno, šta radi taj čovek van Vuke tako dugo... :)
Па шкк, који ће ми ђаво тол'ки лајфери на купу? :))
Ne brini Peki, ja se odmičem od ekrana samo kad hranim decu ili spavam ženu - prvo na četiri sata, a drugo se nadam :)
Jebote, možda ima devojku!!!! Auh...
Готов меч узмеђу Пеккуја и Крампонома.
Крампоном - 68:11 - 6.18
Пекку - 50:23 - 2.17
Честитке Крампоному на победи и мом имењаку на учешћу!
Čestitam sebi i Pekky-ju na dobroj tekmi. Samo ono u 70-om nije bilo za crveni, al svejedno važno je da sam dobio. Na vreme.
ne znam sto svi ovo povezuju sa fudbalom..meni ovo vise lici na karling...dzilitnes ono govno (defku) i cekas dal ces da pogodis cilj...led je zajeban, pravac se menja kao i raspolozenje ocenjivaca...tesko mozes da utices na ishod kad vec izbacis defku...osim ako nisi peki i ne stavis je u odabrane.
jel mi lepa analogija ili sam konfuzan?
dobra anallogija.
Zapata, analogija odlična - čak imaš i one metlare što ostavljaju komentare pa tako pomažu đuletu da stigne brže ili malo promeni pravac :)))
Što ja volim karling... naročito celu dansku reprezentaciju sem one crne...
sada je zvanicno...od sada se pravi anaLLogija sa karlingom...nema vise kartona i toga...samo smoren komentator
Ahahahahahaaha, smoren komentator! Popljuvo sam kafom ceo monitor!
Пеки, обрати пажњу, ово ми је послао на певете:
Jesi tu?
Ako nisi, posle finala onda?
Вероватно се неће враћати пре 22... капирам да се сад већ моли Џорџу Бесту и обавља сличне ритуале пред финале...
Ovo mi je poslao Chavez da javim, ali nisam bio tu, tek sad videh poruku.
Stiven, ako nema njegove defke do 22.00 ti postavi svoju - njegov hendikep koliko će vremena utrošiti od dodeljena 2 sata, a ako dođe ranije onda sve regularno... to je moj predlog.
EDIT: njemu pošalji PVT da počinjete u 22.00 pa kad dođe dođe - to bi bilo najfer.
Meč Sidra protiv brojčano jačeg protivnika, jednog debilka i jednog moronka vil tejk plejs sutra u 1 popodne. :)
Peki ubeleži to tamo.
Пеки, је л' ја треба да се појавим у 10 овде да окачим дефиницију у сред финала?
А сморило ме ово чекање...
Појави се само ти у 10 сати. Ако њега нема, проглашавам те победником, нећеш морати да објављујеш дефиницију, осим ако желиш баш.