Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Gdje zapelo?
Нема чо'ека.
ja se dogovorio sa casperkazom za sutra u 19 h. derbi kola lolololo
Дефинитивно. Убедљиво најјачи пар.
zapata ne zajebavaj se, vidis sta se desava
Pa šta sad kad ovog nema? Odlažete? A ako se ponovo ne pojavi, to ko da je predao, je li?
Nemojte bre to da nam radite, željni smo mečeva! :)
Ако ти и Чавез не објавите дефиницију до 22:00 вечерас, проглашавам тебе победником. Ипак си се ти појавио на време. Јебига, превише је и парова за сутра, не могу да померам...
Ajde cimajte Chaveza ko ga zna, da ne pobijedi ovaj Stiven tako lako! :)
Čavez se čovek sprema za LŠ, nije nolajfer kao vi, da ne kažem mi :)
mislim da nije fer da se ceka toliko, ali naravno ako stivenu ne smeta onda dobro....
ako je vec vrijeme zajednicki dogovoreno treba se ispostuje sa nekih pola sata gore-dolje granicom, inace ce sve ode u kurac...
Добро људи, можда је искрсло човеку нешто, ко га зна...
Чекај, ако се један не појави онда је други аутоматски победник, лепо! :)
:пакује пиштољ у ранац, проналази на Места пребивалишта где живи СМарко, купује карту за воз:
Ajde cimajte Chaveza ko ga zna, da ne pobijedi ovaj Stiven tako lako! :)
Ни ја не желим тако да победим... хоћу да га уништим! :D
Ја ћу да чекам до 8, 8 и нешто. После гледам финале...
Стигао је, сад ћемо!
Стивене, у колико сати, кажите ми? 19:00?
:пакује пиштољ у ранац, проналази на Места пребивалишта где живи СМарко, купује карту за воз:
Hahaha. Ako ideš linijom Beograd-Bar, stići ćeš u CG taman za finale našeg Kupa :)
Znam čoveka. Sad mi javio komšija da su ga ubili na generalnoj probi demonstracija povodom hapšenja Mladića. Osimnjičeni za ubojstvo je:
Nenad Milić.
Slava mu. Mislim ne Nenadu Miliću, nego Čavezu. :krsti se:
Nemoguće!
Ma to mu se keva ulogovala na profil da nam javi da je pogino.
Ма шалим се ја, договорили смо се нас двојица да све буде фер и поштено :)