Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Хогаре, освјетлај нам образ.

2. Teško je to poslije tvog fijaska, Slavko. :)

3. Ништа ја нисам фијаскир'о. Тек ћу да покажем шта умијем, прекосутра. :)

4. E fijasko je onda moj. Mislila sam da i ti sutra nastupaš :)

:blam, briše postove:

5. Kad će teme za nas Talibane (Istok)?

6. Peki, možda ne bi bilo loše na onoj temi sa informacijama dodati i zadate strofe po svakom paru, da bi gledaoci takmičenja imali neku svoju ideju o definicijama, ili pak, da budu iznenađeni nečijom neočekivanom realizacijom tema. Eto, samo predlog, ako ne misliš da je pretrpano.

7. + za ovo iznad. Prođe mi večnost dok dođem do pedesdruge strane. Slab net u firmi, jebi ga. Ko će da kuva kafu?

8. Ја и Агилни постављамо сад.

9. Za minut, bolje reći :)

Mlato, srećno!!!

10. Да убележим и овде:

Агилни/Млата, почело у 10:00, крај у 12:00

http://vukajlija.com/najradije-bih-u-njem-pliv-o/355101
    http://vukajlija.com/ljudi-kol-ko-volim-pivo/355099

11. ВРХ ОБЕ!!!
    Одличан почетак дана, ко год да победи победиће фудбал!

12. Dobre defke. Ja sam se pripremila za dvoboj, sad odbrojavam vreme.

13. Peki, Džela ga nema, treba u 11 da počnemo, ja sam tu, pričekaću koliko treba...

14. Пеки, замерићу ти што северу ниси дао Бед Копиз. :))

15. Шта оћеш бре Млато ми смо имали Дејана Цукића, ви се барем зајебавате са Блажом лололо

16. Stvarno, sad mi Cukić nije nebitan nego ga hejtujem...

17. Blažini stihovi su već ko defke. Teško je od defke napraviti defku :) Na jedan Cukićev stih možeš pisati o čemu o'š :)

18. A gde je nova tema? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.