nije tu ali sam mu poslao pvt, verovatno će biti oko 18h, zbog LŠ i tako to a ja ne mogu prepodne imam kolokviijum popdne u svakom slučaju znaćemo do sutra do 13,14h
Укључујем капс да би видели шта пишем, јер сам џангризав.
БРИШИТЕ ЈЕБЕНИ СПЕМ И ПРИЈАВЕ. ОЧИСТИТЕ ЈЕБЕНУ ТЕМУ. ОВО ЈЕ НЕШТО КАО ОЗБИЉНА МАНИФЕСТАЦИЈА. АКО ЋЕМО СЕ ПРЕГОНИМО КО ПАОРИ, АЈ НА МЕЈДАН НЕЂЕ ДА СЕ НАЂЕМО ДА ТО РЕШИМО ТРАДИЦИОНАЛНО - КО ЈЕ ГРЛАТИЈИ, ПА АКО НЕКО НИЈЕ ОНДАК КО ЈЕ ЈАЧИЈИ.
1) Имам тему "Никад неће да се врати" , је л може наслов да ми буде "Никада неће да се врате" ?
2) Лупус и ја смо уговорили у 21 час, али дај премјести ово у 20:00 бар послаћу ја њему пвт вјерујем да ће се сложити, због ЛИГЕ ШАМПИОНА, ја сам тотално заборави на то. Тј. питање је да ли може да се то помјери? Ако не може онда ја постављам у 20:45 из неке интернет кафане онако п'јан.
Амин. Алах. Џихад.
За сутра је ово договорено:
Пекку/Крампоном - 17:00
Суб Фокус/Џони Курајбер - 13:00
Лупус фром Купус/Пинки 21:00
Колфилд/Саншајн 12:00
Биће ваљда сутра преподне и осталих. Чекам их.
Sutra popodne madafaka sit i ja, javljamo ovde u toku dana tačno kad, ;)
Страјо, јел ту мадафака, јел може договор да падне вечерас?
nije tu ali sam mu poslao pvt, verovatno će biti oko 18h, zbog LŠ i tako to a ja ne mogu prepodne imam kolokviijum popdne u svakom slučaju znaćemo do sutra do 13,14h
Океј, јави ти на пвт. Срећно на колоквијуму. :)
Меј д кифла би вит ју.
Hvala, ceo dan spremam, da mi se daju dodatni plusovi jer imam skraćeno vreme za stvaralaštvo a ovaj madafaka se zajebava ceo dan na netu :)
Ja i kolfild sutra tačno u podne.. Tudiii udi du Duu di duuuu!! :muzika iz "Dobar loš zao".
ovo je jos ranije zakazano.
Колфилд, одлично, ја нисам видео. Убележени сте. Ви идете пренос на спортклубу, страја на Арени 1. Ко нема сбб пакет, јебига.
Пеки, ниси уписао Пинкија и мене за 9 сати...
мени и џонију је ЛШ била главни фактор током договора :D
А шта ми који немамо кабловску да радимо?
Биће сигурно неки стрим на нету...
Лајвскор.
Ox i ja smo se već dogovorili oko objavljivanja defki, sad samo treba da dobijemo teme, ali načekaćemo se lolo
Nononono.. Nahvališe Fejsa svi zbog jedne stvari, a ti odma suprotno? More i tako..
Сутра на atdhe.net сви дуели уживо лоло
Укључујем капс да би видели шта пишем, јер сам џангризав.
БРИШИТЕ ЈЕБЕНИ СПЕМ И ПРИЈАВЕ. ОЧИСТИТЕ ЈЕБЕНУ ТЕМУ. ОВО ЈЕ НЕШТО КАО ОЗБИЉНА МАНИФЕСТАЦИЈА. АКО ЋЕМО СЕ ПРЕГОНИМО КО ПАОРИ, АЈ НА МЕЈДАН НЕЂЕ ДА СЕ НАЂЕМО ДА ТО РЕШИМО ТРАДИЦИОНАЛНО - КО ЈЕ ГРЛАТИЈИ, ПА АКО НЕКО НИЈЕ ОНДАК КО ЈЕ ЈАЧИЈИ.
Два питања.
1) Имам тему "Никад неће да се врати" , је л може наслов да ми буде "Никада неће да се врате" ?
2) Лупус и ја смо уговорили у 21 час, али дај премјести ово у 20:00 бар послаћу ја њему пвт вјерујем да ће се сложити, због ЛИГЕ ШАМПИОНА, ја сам тотално заборави на то. Тј. питање је да ли може да се то помјери? Ако не може онда ја постављам у 20:45 из неке интернет кафане онако п'јан.
Ovaj DCX mrtav
Znam da si se ponadao, al' jebiga,vaskrsnuo sam lolololo
Oko kol'ko sati će teme za jug, da se organizujem?