Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Два питања.

1) Имам тему "Никад неће да се врати" , је л може наслов да ми буде "Никада неће да се врате" ?
    2) Лупус и ја смо уговорили у 21 час, али дај премјести ово у 20:00 бар послаћу ја њему пвт вјерујем да ће се сложити, због ЛИГЕ ШАМПИОНА, ја сам тотално заборави на то. Тј. питање је да ли може да се то помјери? Ако не може онда ја постављам у 20:45 из неке интернет кафане онако п'јан.

1. Не, мора идентично.
    2. Може у 20:00

2. Pustili madafaka sit i ja upravo. Pola 3. beleži peki :)

3. Zapata

ja primecujem da cukic pati od impotencije...svaki njegov stih izrodio je defku gde nekome ne moze da se digne...defke su zakon!!!

Baš sam zaustio to da kažem.

4. Ако могу само да бацим критику на рачун свих аутора који су до сад писали.

Зашто пишете јебене есеје?

Може то много краће и много боље!

5. Predlog:Jel bi mogla da se napravi jedna zasebna tema gde organizatori ovog kupa mogu da kače definicije i samo da se vide definicije da bi sve to bilo uredno?

6. Бускно, ако попасеш елиминацију у првом колу, појешћеш тај пост. :))

7. Ричи, не. Боље је овако.

8. Бускно, ако попасеш елиминацију у првом колу, појешћеш тај пост.

Нема везе и ако испаднем, мени је битно да ми дефиниција нема више од 2 реда. :) Ако не будем мог'о да је смислим такву, честитаћу супарнику на победи. :)

ЕДИТ Мада, мислим да би било боље да у овом такмичењу дођу до изражаја мање познати аутори, да би људи обратили пажњу на њих не само сад, него и убудуће..

9. Džejms Bonde, nadam se da ćeš biti Rodžer Mur kad ukrstimo tastature lololo!

10. Džejms Bonde, nadam se da ćeš biti Rodžer Mur kad ukrstimo tastature lololo!

Pašo kada ti gruvaš, mrzi me da tražim?

11. Pašo kada ti gruvaš, mrzi me da tražim?

Valjda ponedeljak...ili utorak.

12. Пекку/Крампоном - 17:00

Суб Фокус/Џони Курајбер - 13:00 - готово

Лупус фром Купус/Пинки 20:00

Колфилд/Саншајн 12:00 - готово

Ареи Куен/Пранкмастер - 20:00

Страја/мадафака сит - 14:30

Чавез/Стивен 18:00

---------------

Чекам Чавеза и Стивена...

13. Chavez
    Stiven i ja ćemo objaviti naše oko 6, ako bude sve kako treba.

Чекању је крај.

14. Да, рече ми на певете да ће моћи око 6. Моћи ћу и ја.

15. Крај меча Џони Курајбер/Суб Фокус

Џони Курајбер - 60:10 - 6.00
    Суб Фокус - 57:6 - 9.5

Још једно изненађење. Честитке Суб Фокусу на победи. Обе дефиниције добре.

16. Bravo Sub...puno sreće dalje :))))

17. PAŠO!!!!!IZGUBIO SI?!?!?!?!?!?!?!

u jbte, iznenađenja na svakom koraku lololo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.