Рекох ја , ово је систем такмичења у коме је смешно неког назвати фаворитом ....
Свака част на писанијима ,али полако се назире одређени формат по коме се углавном пишу дефиниције за ово такмичење ...
Bravo, takmičari! Ovo je prava viteška borba, a defke jebu. Svi autori, bez obzira na popularnost na sajtu i staž, pišu ovde dobro jerbo razmišljaju šta će da napišu i trude se da defke budu dobre. A ne kad pogledam nove defke, ko ubode padež - ćelava mu keva.
u jbte, iznenađenja na svakom koraku lololo
Odra me Sub.
Sledeći put ću da se pripremam temeljno. Sklekovi, trbušnjaci, vitamnske bombe. Ne'eb'o mi je protivnik .))))))))))))))))
Рекох ја , ово је систем такмичења у коме је смешно неког назвати фаворитом ....
Свака част на писанијима ,али полако се назире одређени формат по коме се углавном пишу дефиниције за ово такмичење ...
Čestitke pobedniku
Bravo, takmičari! Ovo je prava viteška borba, a defke jebu. Svi autori, bez obzira na popularnost na sajtu i staž, pišu ovde dobro jerbo razmišljaju šta će da napišu i trude se da defke budu dobre. A ne kad pogledam nove defke, ko ubode padež - ćelava mu keva.
Јел прати неко резултат Страја-Мадафака? :))
Pratim ja, i opet se smeši iznenađenje jebote.
Lololo neka neko gurne Straju sa ruba provalije nizbrdo :)
EDIT: Drzim obe u odabranima, da bih pratio ovo :)
ali kakve su teme za jug ovo je nerealno xD
mnogo su bolje prosli ovi sa zapada
Ја сам човек са мог аватара. ШОН КОНЕРИ ФОРЕВР !
Тако да си надрљао !
Бај д веј, шта је ово јеботе, све фаворити губе...
Надам се да ће тако бити и мом мечу !лололололо
Дефке кидају, скоро све су добиле плус... :)
Ја већ договорио за сутра са мојим противником:
Пфцабара/Пеки д џем - 13:00
Traži se autor turtleboy da odgovori na PVT da bi se ugovorio dvoboj.
Peki, ja i ovaj moj najverovatnije sutra u pet.
ma ja sam zadovoljan iako ne pobedim... vazno da sam se dobro nosio sa protivnikom!
Sad video PVT. Inace stvarno jebote, teme su boli glava.
Turtleboy - Stormborn
Sutra u 17:30
Ulaznice su 0 dinara.
Severna tribina rezervisana za verne navijače gostujućeg tima.
Честитам противнику на фер борби, одлично је дефинисао. (: ЈЕСАМ РЕКО ДА СТАВИТЕ ПАРЕ НА МЕНЕ, ЏАНКИ ЈАВИО!! :DD
Ko je sad Stormborn? :P
De ne mijenjaj nik dok takmičenje traje.
Сензација већ у првом колу!
Страја - 51:18 - 2.83
Мадафака сит - 50:11 - 4.55
Ау!
svaka čast Sub Focus, sjajan i napet meč sa mnogo šansi na obe strane.
Čestitam. :)