Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. ok Bond, imaš moj plus...ja video da piše 22h u informacijama, pa požurio.

2. BOnde, neću tamo da komentarišem - odlična ti je defka, mislim da ovde neće igrati ulogu 20 minuta razlike...

Hvala drugar :) Nema veze, nisam ja ljut, ali nije moja greška i dogovor je bio u 11, a ako pogledate i na temi sam rekao.

3. poslati malog kera po malog džems bonda.

Poslali smo malog kera i stigli su, i mali Bond, Džejms bond i mali ker, došao je mali ker.

4. Џејмсе, нађи ми пост где си написао то. Не могу све да запамтим ја...

5. Пеки брате, склони број 2 после ЊЊЊ у линковима, избацује ми ко да сам у оффу

ЕДИТ: И избриши Манијаков коментар са Бондове дефиниције

6. Bolje se ulogujte u www2.vukajlija.com pa će vam brže raditi. Valjda zato što je drugi server.

7. Evo ga i post
    http://vukajlija.com/forum/teme/26698-vukajlija-kup-2011-sponsored-by-kifla-teme-za-zapad-na-novoj-temi-prvi-post-ove-za-vise-inf?strana=79#post_1331073

Maniaku, imaš i ti moj plus ...
    Samo mi je krivo, jer sam se potrudio da napišem definiciju i nije moja greška. Javio sam i tebi i pekiju i još si se složio na pvt :/

Al' ne brini se... I still love you ♥

8. Bolje se ulogujte u www2.vukajlija.com

Radi ko singerica, al ako saznaju posterdzije, ode sve u racku.

9. Џејмсе, а колико сам пута ја поновио да је 22:00 последњи термин, и да за све после тога би морали да се договоримо. Ја се не сећам да сам теби аминовао тај "ми смо у 23:00" пост...

Како је могуће да си ти написао 23:00 овде, са њему рекао 22:00?

10. neće saznati - oni ne idu na forume jer nemaju 50 poena, a boje se ktitora :)

11. То бре! Фала вам за тип за пребацивање на други сервер :)
    А Пеки модераторче зна одавно а не прича ццц :))

12. LOL, znao je i Matriks, čovek je najavljivao sto puta i to među prvima... jbg, pogrešne autore pratiš :))))

13. U jbte, sad provalih da smo se Bond i ja dogovorili u 23h...moja greška ipak.

14. onda je ovo što marya predlaže možebitno najbolje rešenje...

15. jbt,opet mi jede sajt postove.neka neko izbriše s manijakove defke postove gde se spominje nik.

16. Peki, ja treba da budem diskvalifikovan, Bond treba da pobedi.

17. Џејмсе, а колико сам пута ја поновио да је 22:00 последњи термин, и да за све после тога би морали да се договоримо. Ја се не сећам да сам теби аминовао тај "ми смо у 23:00" пост...

Па јел сам написао и пост о томе. Нећу га тражити јеботе сад сигурно. Рекао сам ти да ја не могу пре и да смо се договорили тада.

Он је на пвт пристао да буде у 11, нећу копирати овде скриншат сигурно, нећу да будем сиса.
    Дисквалификуј ме, брига ме за усрани куп јеботе. Али није моја грешка.
    И сконтао сам да може после 22:00 јер су и јуче били дефиниције које су почеле у 11:30 и трајала до 1:30...

18. Maniak
    U jbte, sad provalih da smo se Bond i ja dogovorili u 23h...moja greška ipak.

Одбијам ти -1 казнени бод од скора који буде имала дефиниција, тј. од односа. Плус теби мерим до 00:00, њему још 20 минута после.