Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Осећам нервозу пред свој дуел .................... поврачачу ......

2. Ne ljutim se, besnim. Udarala bih šakama o pod, da mi nije mrsko da ustanem od kompa. :(

3. Ja sam zato srećan kao svinja u govnima, jesam izgubio ali sam izgubio od Slavka - realno je on bio favorit pa mogu samo da se ponosim :)

4. Agilni
    Ostadosmo na jednoj ženi!

I kako ja, seksualni manijak, da odreagujem na ovo? Kako?

5. Agilni
    Ostadosmo na jednoj ženi!

I kako ja, seksualni manijak, da odreagujem na ovo? Kako?

+1

6. Peki, Črč? Zaboravili ste nešto?

7. Одличне и Стормина и Дебилкова! :)
    А јел се завршило ШХР - ДЦЏ?

8. Čestitke mom protivniku na dobroj i fer borbi :)

9. 32:14 - 34:4 je bilo u 20:00

10. Дакле:

ДЦХ - 34:4 - 8.50
    Шта_хтједох_рећи - 34:14 - 2.43

11. Ja virnuh u 19:50 zadnji put. Modovi nam zaspaše :)

Čestitke DCX, ali i svaka čast i ŠHR na smeloj definiciji.

12. 32:14 - 34:4 je bilo u 20:00

Tole naredio produžetke, 2 puta po 15 minuta ...

13. Ja sam moralni pobednik! Ha! Ovo takmičenje je namešteno! Titula je moja! Bre! Žaliću se Platiniju, ščuli!!!

14. Čestitke današnjim autorima, jeste da je to daleko ispod severnog standarda, ali šta da se radi. Iščekujemo derbi Juga u terminu Lige Evrope...

15. Jel ostalo da Laki i Zapata stavljaju sada? Mislim, da se ne bih udaljavala od kompa?

16. izbacio sam defku...sigurno je i laki...nek linkuje neko!!!

17. ставио а реко је и Запата да ставља сад

18. dobro bi bilo da date i one www2.vuka linkove, jer ovi obicni ne da jebu nego otkidanju.... ne mogu d'udjem da dam plus

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.