Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Joj, joj, joj! Brišite moj komentar! Slučajno, navukla me! :(

2. debilko i moronko vs. zapata. sva trojica cemo nastupiti u 21h , sutra.

3. AKO MOZE JEDAN MEKDONALC U KRUSEVAC KAD DODJES NA VLAST

POZDRAV

4. Nema meka za čarapane.

5. Peki, što nema Mićka i mene na onoj zaključanoj temi?

6. Сад има. Промакло први пут.

7. Peki, što nema Mićka i mene na onoj zaključanoj temi?

Zato što je Partizan jebeno razvalio Pro Reko i postao prvak Evrope!

Šalim se, zato što su vam smešne definicije...

8. Сад има. Промакло први пут.

Ccc. Sada nas opet ocenjuju. :P

Šalim se, zato što su vam smešne definicije..

Mrš! :P

9. Mrš! :P

oO! Peki, vređanje, reaguj! Nedelju dana će biti dovoljno da shvati da je pogrešio.

10. Славко - 32:6 - 5.33
    Мићко - 36:4 - 9.00

Браво обојици, добре дефиниције, добар дуел.

11. Хвала, честитке Славку за фер дуел :)

12. Ljudi, ja mislio da se prijavim za sledeći put, al izgubih samopouzdanje čitajući defke..
    Mislim da ću ipak da nastavim da pratim iz prikrajka i uživam u delima. Svaka vam dala!

13. Ljudi, ja mislio da se prijavim za sledeći put, al izgubih samopouzdanje čitajući defke..
    Mislim da ću ipak da nastavim da pratim iz prikrajka i uživam u delima. Svaka vam dala!

Ma daj, pa ne igramo ruski rulet. Prijavi se za sledeći, a do tada vežbaj na zadatu temu :)

14. Као што већ рекох - добре обе, али ми се једна више свидела и та је ппобедила браво Мићко :Д Славк0 више среће други пут :Д

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.