Čestitam već Dedzonu na boljoj defki. Ovo je verovatno najgora koju sam napisao do sad,nikakva inspiracija. Posle 2 ispita me realno i nije toliko bilo briga. Enivejz, Peki, ooodlična ideja za kup,češće ovo da praviš! :) Predlažem da za pobednika bude neka nagrada kao ktitor nalog ili poeni?
Је л могу ја да дефинишем нешто што су имали Агилни и Морел, пошто су они завршили? Погледао сам и не понавља се тај стих нигде сем код њих.
Или да чекам до сутра? :Д
ЕДИТ: Боље ктитор, глупо је да неко добија поене ни за шта, нек их заради!
Mislim da možeš. Evo i ja razmišljam o tome :)
Al ipak da sačekamo Pekija koji je izgleda dumro. Zatvorili ga u službu, kažu, nije platio apsolventski već 3 godine. :)
Predlažem da za pobednika bude neka nagrada kao ktitor nalog ili poeni?
Ktitor je materijalna stvar, a mi smo antimaterijalisti. Poeni ne mogu na poklon. Večna slava pobednika velikog Kupa će pratiti onog ko se uspe do trona. Uz to, moći će da podjebava Pekija, Zapatu i ostale koji nisu pobedili.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ima da računamo skor ove dve defke do sledećeg kupa :)
Ja ću imati traume do sldećeg kupa. :)
Editovah post, u pravcu si.
EDIT: Evo, već gutam slova, drhte mi ruke. :D
E, sad je bolji skor. Peki, sumiraj!!! :)
Ali smo opet obojica dobili plus :D
Mislim da smo smorili ljude. :)
Ajde sad, pišite i vi ostali malo.
Niste, niste. Nego, ima i ona opcija PVT, ako niste znali :)
Ox je napet, na poslu preopterećen, srećom defka je već napisana odavno i spremna za duel...
Naravno :)))
Ma kak'i, lakše ovde :)
Koliko los duel nikolakv/dedzon. Da li je vrucina uticala na takmicare. Da li je alkohol. Droga, mozda. Mnogo pitanja, malo odgovora...
Čestitam već Dedzonu na boljoj defki. Ovo je verovatno najgora koju sam napisao do sad,nikakva inspiracija. Posle 2 ispita me realno i nije toliko bilo briga. Enivejz, Peki, ooodlična ideja za kup,češće ovo da praviš! :) Predlažem da za pobednika bude neka nagrada kao ktitor nalog ili poeni?
Meni su obe defke kul.
Slažem se. Bio bi red da nekako nagradite sever. :)))
Је л могу ја да дефинишем нешто што су имали Агилни и Морел, пошто су они завршили? Погледао сам и не понавља се тај стих нигде сем код њих.
Или да чекам до сутра? :Д
ЕДИТ: Боље ктитор, глупо је да неко добија поене ни за шта, нек их заради!
Mislim da možeš. Evo i ja razmišljam o tome :)
Al ipak da sačekamo Pekija koji je izgleda dumro. Zatvorili ga u službu, kažu, nije platio apsolventski već 3 godine. :)
Ма уосталом, нема везе, касније ћу...
идем сад да учим... ћао...
е да, срећно свима ;)
Ktitor je materijalna stvar, a mi smo antimaterijalisti. Poeni ne mogu na poklon. Večna slava pobednika velikog Kupa će pratiti onog ko se uspe do trona. Uz to, moći će da podjebava Pekija, Zapatu i ostale koji nisu pobedili.
Taj rad upravo! :)
Bolje nagrada i ne treba. Spisku bih dodao i velikane poput Straje ili Bojanboja :)
Колико често ће се организовати Куп? Ја бих већ могао још један.
Reče Peki dva puta godišnje, ali malo je to. I ja sam za više, pogotovo sad kad sam ispao :)
Ja sam cilj ispunio. Polufinale konferencije. Sledeci je Agilni. Maks daj mi taktiku kako da ga porazim :)
Хахаха, па то! :) Мада, мислим да сам могао боље, криво ми што нисам марио нешто претерано већ сам писао чисто да испоштујем противника.