Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ja sam cilj ispunio. Polufinale konferencije. Sledeci je Agilni. Maks daj mi taktiku kako da ga porazim :)

Nemoj da pišeš referat kao ja! :)))

2. Nemoj da pišeš referat kao ja! :)))

Nikada i nisam. Volem kratko. Mrzi me da pisem tol'ko :)
    EDIT: Nek neko zakljuci dujel. :)

3. Hajd' ja cu.

n1k0lakv 21:12 1.75
    Dedzon 32:8 4.00

Cestitke obojici. Nikoli hvala na ucescu, a Dedzonu srecno u nastavku takmicenja :))

4. Čestitke pobednicima. Mogu li da kažem nešto?

5. Кажи нешто. :)

Извин'те што ме нема да закључим неке мечеве, зеза ме нет, губим конекцију...

6. Пеки јел само ти контолишеш дефке јуче ми за време купа нек обрисао дефку,па си је ти вероватно вратио

7. %$$&"$$%//*==?=?""##$"!%%~::;>. Eto sad mi je lakše. :)

8. Дебилко и Моронко
    Пеки јел само ти контолишеш дефке јуче ми за време купа нек обрисао дефку,па си је ти вероватно вратио

Контролишем. Твоја је обрисана буквално на пар секунди, и ја је вратио одмах. Деси се, погреше други модови...

9. Е па да видео сам да је рекција била супер брза нисам стиго ни да рефрешујем.Зато и питам.

10. Što je danas ovako malo ocena? Petak ili nešto drugo?

11. Oxe, ljudi imaju zivot, ali ja i ti smo isplanirali dobro. :)

12. Kakav bre život!? Derbi kola kreće za 28 minuta, a nigde nikog. Ovo je život, drugo su sitnice. Za druge se navija, Kup se voli. :)

13. Drugo kolo Kifla kupa, ili polufinale Rolan Garosa. Baš ste odabrali termin... Ne paničite, pratiću ja početak duela, linkovaću defke ako ne bude Pekija, a pratiću i stanje povremeno.

14. Jao ima tenis... to sam zaboravio. Čače, onda tačno u 6 puštamo...
    http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=35

15. Jebes tenis, pa valjda je Kup Kifle vazniji od nekog tamo Rolan Garosa?

16. Kakvo je to usklađivanje vremena? Gde su prozivke, gde su ratnički usklici?!? Hoćete li publiku, ili ne?

17. Agilni, rekao sam da nema prozivanja na Severu! Moramo zajednički iznedriti najboljeg koji će pomeriti guzu Južnjacima!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.