Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Hvala na čestitkama...Kupuse, pvt...

2. http://img862.imageshack.us/img862/5000/zapadnakonferencijaedit.jpg

http://img848.imageshack.us/img848/6050/severnakonferencijaedit.jpg

Комплетирани запад и север. Честитке победницима и пуно среће у наставку. :)

3. Peki omašio si skor kod Oxa, napisao si 10.00 (27:9) :)

4. Уф. Чек да преправим.

Едит: Ураџено.

5. Peki omašio si skor kod Oxa, napisao si 10.00 (27:9) :)

Peki, izešće te ljubomora iznutra. :)

Ko ima najbolji skor danas?

6. Ти. Ставих на насловну твоју, као најбољу из севера и Колфилдову, као насловну из запада, с обзиром да сам чекао да се комплетира то коло.

7. Е да. Променићу распоред да се играју полуфинала две конференције истог дана, тј. четири меча истог дана. Много је овако проређено. Исто ће бити и за финала, два финала истог дана. Очекујте измене у првом посту.

8. Pa jašta. Ali apelujem da ipak budu različite pesme, različitost mi se sviđa, a Črčila je sve bolja :)

9. Јављено ми је за један једини пар сутрашњих мечева. Једино ако ми нешто дебело није промакло. Нисам задовољан.

10. A tvoju s juga nisi stavio na naslovnu?

11. Нисам, рекох већ.

12. Пеки, брдац и ја у 16:00.

13. Mićko/Slavk0 sutra u 21:00.

14. Кул. Још само Петар Пан Пезос/Маниак

15. Mićko/Slavk0 sutra u 21:00.

E što nije Mirko. :)

16. Ja poslao još danas Petru pvt u vezi meča i da mi odgovara oko 7 ili 8 (uveče naravno), a njega nema...
    btw, ja sam bre, Maniak:)

17. Pitam se koju ćete pesmu odabrati, tj. stihove kada se budu takmičili samo jedan par u semi finalu :)) Kontam da će biti ona od Kneza. :)

18. Немате бре појма. Нагађање песама вам ич не иде :D

19. Okačene su teme za ZAPAD i JUG za treće kolo na novoj temi, uživajte :)

20. Ja očekivao nešto tipa Ksenija Pajčin, jedino ona ima umobolnije tekstove od onih koji ste do sada zadavali. Tj. imala je.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.