Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Nisam bio tu, ali evo da sad čestitam Oxu na pobedi.

2. Hvala, Čak, definicija ti je bila hrabra i takmičarska.

Črčo, zmaju, ovde će da pljušte dobre defke.

3. Ja se iskreno nadam :D
    Čuvala sam ovaj zapad za nešto ozbiljnije.
    U četvrtfinalu mi je bio cilj da vas malo maltretiram :P Da se pomučite, a sad stvarno očekujem na najkvalitetnije defke idu u finale konferencija. :)

4. Teme za sjever i istok su ondak sjutra, ako se ne varam?

5. Gdje je raspored za danas?

6. Сад ћу да искуцам распоред, добио сам касно ноћас већину термина.

7. Ok, pa nek bude tamo na info temi, ovdje je sveopšte gubljenje :)

8. Ajd u 7. ili 8 uveče...pre ne mogu, stvarno.

9. Junoša, vraćaj nik, leba ti. Ovako si previše feMsi! :)

Što se mene tiče, imam dva zvonca u kosi, ako sada i izgubim pletenicu - nije strašno. Maksimalan broj poraza u Kupu je 1 - dakle ostajem u pozitivnom odnosu pobeda i poraza :)

Kontam da tako razmišljaju i ostali i da će zbog toga igrati rasterećenije bez bremena favorita. Očekujem u trećoj fazi lepršavu igru, na plus više, a ne čuvanje svog gola od minuseva.

10. Baš mi je jebački nik lololo!

ej Peki, upiši da igramo u 19h, ja pre ne mogu, samo kasnije. A sad odoh, poso me čeka. Vozdra!

11. Maniak ja mogu u pola 21h, recimo.

12. Пишем вас у 21:00.

13. Ričija nema. Ja mogu da čekam još pola sata jer posle moram da idem. Ako ne dođe da pomerimo za večeras?

14. Ајде чекамо га тих пола сата, ако не дође, померамо.

15. e,maniak mi reče da može u 7 da ima meč.

16. Nema ga, 'ajde neka bude pomereno u 22:00.

17. Океј Ураде, чекамо.

18. Пеки пиши тамо Крампоном и мадафака сит у 17:00, мада ако се неко не појави (јер не знам баш да ли ћу доћи тад) онда ћемо у 19:00!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.