Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Al je slabo ocenjivanje. Ovo ce biti duel sa najmanje ocena.

2. Verovatno zato što je vreme ručka, a još i radni dan.

3. Pa i vi ste našli stvarno termin :) Bolje je od 11, nego sad. Ili posle od 19...

4. Oće neko da mi ispiše finala konferencija? (ako su uopšte poznata)

5. Poznat je za sada Jug:

DCX - Zapata

EDIT: Kada uopšte nastupate ti i Madafaka sit?

6. Na onoj temi nije napisano ni ko nastupa za zapad, ni kada, kod zadatih tema?

7. Jel zakljucava neko glasanje?

8. čekam madafaku, smorio sam se ko cigla...verovatno ćemo danas u 17h...ali jbg, juče sam ja ispalio njega tako da sad čekam da se javi...a nešto sam živčan, okačio bih defku i otišao u kurac da se oladim malo...

9. Čekaj malo Urradu fale još dva plusića :)

10. Pa zato što se ne zna drugi finalista. Tj. Kramponom i Madafaka sit nisu odigrali polufinale konferencije. Jedan od njih dvojice ide na Syngrafeasa.

11. brdac 3,83 (23:6)
    urrad 3 (21:7)

Čestitke obojici!

12. Jel se znaju finala severa i istoka?

13. Čestitke Brdcu na pobedi i nadam se da će dostojanstveno predstavljati Istok u nastavku takmičenja. Takođe se nadam da ćemo imati malo kvalitetniji izbor pesama.

14. Jel se znaju finala severa i istoka?

Ne još uvek, danas se igraju polufinala. Za sada...

Sever: Ox / Hogar Strašni vs. Agilni
    Istok: Maniak / Mićko vs. Brdac

15. Hvala urradu. Bila je napeta partija, izuzetno defanzivna na mali broj golova i bez lepršave igre, ali tome su doprineli i neinspirativni stihovi.

16. Haha, pa nije valjda da ceo tvoj nolajf visi o koncu komšijskog bežičnog? :)

Није ни мени лако... :)

Надам се да ћу да будем ту вечерас и да бришем срања која се накоте после постављање, како би било боље и веће оцењивање.

17. ok...nači ti, brdac i syngrafeas čekate protivnike...

18. gde si bre zvezdu ti jebem?! :) oš da kačimo u 16h? 16:30?

19. u 16:00
    ae na cet brzo!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.