Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Kol'ko se sad ovo slabo ocenjuje. :/

2. Јебига, ја се трудим да бришем, нет ме зеза цео дан.

За финала ћу да се потрудим да будем ту, наравно ако нет буде добар, па да експресно бришем сваку лошу која изађе после постављања такмичарских.

3. Finale severa mlogo jako. Madafaka, evo i ovde da ti čestitam na pobedi. Bilo napeto, ko u guzici. :)

4. Hvala, Hogare!

Agilni, ni ja se ne spremam posebno za tebe, ali te respektujem, kao i svakog protivnika. Najavljujem, međutim, igru na gol više jer je ova divna publika to zaslužila i jer hoću da ošurim Zapatu posle. Ali i njega respektujem kao i svakog protivnika.

5. Ti si baš istripovao da si Barcelona :P

6. Odvaliće te Zapata Mijat Mađare. :)

7. Ti si baš istripovao da si Barcelona :P

Ma jok, Frenki je Barselona, ali nije smeo da učestvuje. Ja sam neki kostolomački tim, požarevački Mladi Radnik, recimo.

Odvaliće te Zapata Mijat Mađare. :)

Samo ako budemo igrali po suvom. Ako teren bude loš, mi kostolomci uklizavamo đonarom :)

8. Kad već tako gledamo, ja predstavljam Adske virtuoze. Ako si ikada video one matorce što cepaju na betonu na Adi i nikada ne gube, a nije ti jasno ni kako pobeđuju, e... prošlog vikenda me pustiše da igram sa njima, boostovali mi exp.

9. Kad već tako gledamo, ja predstavljam Adske virtuoze. Ako si ikada video one matorce što cepaju na betonu na Adi i nikada ne gube, a nije ti jasno ni kako pobeđuju, e... prošlog vikenda me pustiše da igram sa njima, boostovali mi exp.

Poznato je da se exp diže sa količinom popijenog piva tokom godina i da je obrnuto srazmerno brzini.

10. madafaka osurio sve...

11. Peki, Agi i ja ćemo od 19 sutra da se pohrvemo. Prag tolerancije ti mora biti, kao i do sada, izuzetno visok jerbo ja dolećem u Majku Srbiju gde nemam net, a komšija zaštitio bežični. Nadam se da ću u to vreme moći da budem onlajn.

12. Peki, je l može definisanje pojmova iz prošlih kola? Mislim, kontam da provršljam malo, definiše mi se nešto al nemam ideju.

13. Teme za SEVER I ISTOK postavljene!

14. ahahahaha, kakve teme! Dobili ste i u čaj i u mleko :))))

15. Kakve teme, majko mila. Črčo, zabiberila si nam dobro :)

Ja numem da pišem na ovakve teme, moraću sve da izvrnem naopaČKE :)

16. Agi, Črča je penetrirala u nas duboko. Jebiga, ova srednja tri stiha su neupotrebljiva jer su direktno vezana za prvi stih.

17. Koji stihovi ahahaha, Črča sve bolje od boljeg zadaje. :D
    Mada, da su ovo moje teme ja bih već znao o čemu ću da pišem.

18. Još čitam i ne verujem :) Ništa, ostaju opcije prvi, poslednji i prvi+drugi.

19. Črčo, teme su ono... baš.

20. Trudim se, trudim se :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.