Ni ja, ali i nisam pomno pratila zadnjih dana. Daj da vidimo primjere, pa da smo sigurni.
Ali, svakako, stih je baš puno puno skraćen. Sljedeći korak: definisanje jedne riječi iz stiha?
Kontam, svaki put kad se zada pesma piše uzeti jedan stih ili dva spojena ako čine celinu...
Ako je dozvoljen i deo stiha, to je trebalo da se naglasi!
Moja ona pivska armatura je odsečena. I još neke su bile. Ali ja sam pitao Pekija na pvt jel može samo to i rekao je da može. E sad za ovoliko skraćenje ne znam.
Nije to bila pohvala :P
I knooow 3:)
:P
Ae, bar je Banjalučanin, ali... uh.
syngrafease ja sam tu, u 4, je l tako?
ajde Synfo bre!
Jeste l'?
da linkujte!
http://vukajlija.com/budi-moja-sve-dok-ja-ne-nadjem-drugog-u-krevetu-s-tobom/362042
http://vukajlija.com/k-o-bez-daha/362039
od 16.00 do 18.00
nije da se žalim, ali zar je trebalo da uzmeš ceo stih?
mislim, lako je i meni da uzmem jedan deo, ovako se jedva smisli, a i nakupi minusa jer glupo zvuči...
Čini mi se da je madafaka u pravu.
Bilo je već nekoliko slučajeva uzimanja dela stiha koji su prošli kao takvi, pa sam po tim primerima postupio.
šta ćemo sad? :)
EDIT: zar su i ranije to radili?
Syngra, koji slučajevi?
Si siguran da nisu imali Pekijevu "dozvolu" il tako nešto?
Bogami, ja se ne sećam da se to ranije radilo.
Ni ja, ali i nisam pomno pratila zadnjih dana. Daj da vidimo primjere, pa da smo sigurni.
Ali, svakako, stih je baš puno puno skraćen. Sljedeći korak: definisanje jedne riječi iz stiha?
Može deo stiha, pitao sam ja Pekija, i rekao je da može. Ali sad da se baš ovoliko odseče, to dosad nije bilo.
il dikvalifikacija, il odlaganje, pa ponovo sa novim temama...ovako nije merodavno...
Ja sam u svim rundama uzeo deo stiha, u prvoj je isto postupio i fejsbukmanijak...Sad ću potražiti primere.
Kontam, svaki put kad se zada pesma piše uzeti jedan stih ili dva spojena ako čine celinu...
Ako je dozvoljen i deo stiha, to je trebalo da se naglasi!
Moja ona pivska armatura je odsečena. I još neke su bile. Ali ja sam pitao Pekija na pvt jel može samo to i rekao je da može. E sad za ovoliko skraćenje ne znam.