Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Nije to bila pohvala :P

2. Ae, bar je Banjalučanin, ali... uh.

3. syngrafease ja sam tu, u 4, je l tako?

4. nije da se žalim, ali zar je trebalo da uzmeš ceo stih?

Ili sarme ranom zorom, ‘nako hladne, da progutam. k’o bez daha!

mislim, lako je i meni da uzmem jedan deo, ovako se jedva smisli, a i nakupi minusa jer glupo zvuči...

5. Čini mi se da je madafaka u pravu.

6. Bilo je već nekoliko slučajeva uzimanja dela stiha koji su prošli kao takvi, pa sam po tim primerima postupio.

7. šta ćemo sad? :)
    EDIT: zar su i ranije to radili?

8. Syngra, koji slučajevi?
    Si siguran da nisu imali Pekijevu "dozvolu" il tako nešto?

9. Bogami, ja se ne sećam da se to ranije radilo.

10. Ni ja, ali i nisam pomno pratila zadnjih dana. Daj da vidimo primjere, pa da smo sigurni.
    Ali, svakako, stih je baš puno puno skraćen. Sljedeći korak: definisanje jedne riječi iz stiha?

11. Može deo stiha, pitao sam ja Pekija, i rekao je da može. Ali sad da se baš ovoliko odseče, to dosad nije bilo.

12. il dikvalifikacija, il odlaganje, pa ponovo sa novim temama...ovako nije merodavno...

13. Ja sam u svim rundama uzeo deo stiha, u prvoj je isto postupio i fejsbukmanijak...Sad ću potražiti primere.

14. Kontam, svaki put kad se zada pesma piše uzeti jedan stih ili dva spojena ako čine celinu...
    Ako je dozvoljen i deo stiha, to je trebalo da se naglasi!

15. Moja ona pivska armatura je odsečena. I još neke su bile. Ali ja sam pitao Pekija na pvt jel može samo to i rekao je da može. E sad za ovoliko skraćenje ne znam.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.