Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Сајнгрифс је објавио своју слику на "Фотографије Вукајлијаша"
http://www.dodirnime.com/sport/wp-content/uploads/2011/03/tole-karadzic.jpg
:))
šta bre koje pičke materine, nabodi ga madafaka! šta on tu tebi kao "nisam hteo", "ja sam samo mislio"...šta si bre ti mislio!
Loš zaključak, pošto i sam kažeš da Peki uvijek odgovara. A tako i jest.
Dakle, ponavljanje meča i ubuduće opasno sankcionisanje ovakvih slučajeva. Ubacujem to u pravila, a ne vjerujem da će Peki imati išta protiv da ubuduće NE dozvoljava nikakvo skraćivanje (čak i ako je autor pitao može li se itd itd)
Sa otfikarenim stihovima lako se probiti do finala, sa cijelima - znatno teže.
Takođe, ako je i ranije bilo ovakvih situacija: nadležni moderator nije odobrio, ali ni odbio - to samo dovodi u pitanje te defke, njihove preduslove za takmičenje i njihovu (eventualnu) pobjedu.
Novi termin - kad?
оставите нам ове дефке да живе! ;)
АЈДЕ на ПВТ да ДОГОВОРИМО термин!
e da...i proverite ocenjivanje duela madafaka sit i kramponom-a...priča se po gradu da je bilo namešteno, jer nikako drugačije ovaj drugi nije mogao biti poražen...:)
хахаха! питај Толета да ли може? :)
Dosta potpaljivanja, krampu jedan! :)
Ništa nova pjesmica, imate i ovdje još materijala, čak i boljeg nego što ste izabrali.
Madafaka, baš voliš da citiraš sam sebe, a? :P
Samo bih na to dodao da su moji protivnici, izuzev Kolfilda, postupali isto pri meču protiv mene(situacija u drugom krugu protiv arei kuena je u mnogome identična ovoj), i da mi, stoga, prolazak nije bio time olakšan.
Termin neka odabere protivnik. Ja nisam tu jedino sutra pre podne.
znaci autor kad god ima losu definiciju, a nema kad da pise novu, moze da sjebe naslov pa da dobije novu temu i odlaganje. kul.
Nisam mislila na tebe, nego uopšte.
Dogovarajte termin, najbolje već danas/večeras.
Javite ovdje, i Pekiju na PVT.
Iako je ranije dolazilo sporadično (i uz dozvolu nadležnog moderatora Pekija) do takvih slučajeva, odsada NE MOŽETE cijepati stih. Nemojte ni tražiti odobrenje od moderatora za to.
Pravila su jasna: ili jedan stih, ili dva spojena stiha (ako čine smislenu cjelinu) mogu da predstavljaju naslov takmičarske definicije.
Ulazimo u završnicu, kriterijumi se pooštravaju. :)
АЛО БРЕ ШТА ЈЕ ОВО!!?? ТРАЖИМ ПОНАВЉАЊЕ КУПА ЈЕР ЈЕ СВЕ НЕРЕГУЛАРНО!!! ЈА ПИСАО СВЕ ДЕФИНИЦИЈЕ ЦЕЛЕ И ЈОШ МИ ВЕТАР НАШАО ДА ДУВА У ЛИЦЕ, НИСАМ МОГАО ДА СМИСЛИМ НИШТА ПАМЕТНО!!!
А сад озбиљно, добро да сте додали, ипак је такав систем... И Луло, кад се ово заврши опет се наставља Коњкурс?
Јебига људи, нет ме убија данас.
Овако, прочитао сам све. Дозвољавао сам више пута да се стихови пресецају на пола. Пошао сам да одговорим Синграфеасу, и да му кажем да је ово пресецање ипак "неисправно", али јебига, црче нет, видите и сами да ме није било пар сати...
Понавља се меч, договорите нови термин.
Јебига.
Peki 3 PVT-a, bre :)
novi termin je veceras u pola 9!
machiavelli-zapata ...finale juga...19h danas.
aaaaa sad ste me uhvatili sa ovim!
ne mogu ni da ucim a ni da smislim definiciju!
Nisam provalio do sada skraćivanje stihova. Uh, ja bih da se igra potpuno bez toga. Samo u tom slučaju je pravi izazov, nikako drugačije.
I da niste zaboravili da stavite na naslovnu najbolju definiciju prvog dana polufinalnih mečeva (zapad i jug)?
I jedva čekam finale juga, mislim da će biti napeto. Hajde, momci! :)
I igraće se. Zapata, Machiavelli, pripazite na to. Bez skraćivanja stihova!
naravno...samo vi linkujte na oba servera.