Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. A gde ćemo pratiti takmičenje? Hoće li se definicije linkovati na posebnu temu ili šta?
    Kako će pučanstvo glasati?

2. Натнат прати ме сестро, помози мојој маленкости .. олололол

3. Iz ugla apsolutnog autsajdera, po većem broju kriterijuma, želeo bih da pohvalim ovu ideju i da kažem da će ovo doprineti znatnom podizanju kvaliteta definicija na sajtu.
    Ogroman posao, koji ne bi trebalo upropastiti nekim malverzacijama (glasanje sa duplaka, lajkovanja i hejtovanja nekih od autora...)

4. Madafaka brate džaba sam se smejao tebi, 'de baš s Oxom, a još je jača fora to što ga pratim i što je do jaja autor i što ću sam da doprinesem porazu u najavi, pu!

5. Shanzamm, dodji, asaaaaa!!! :)))

Pre svega, svaka cast na temi, apsolutna pobeda! Ali sto rekose ljudi, slaba strana je ucesce samo jednog moda. Peki brate, svaka cast!

I da, evo jedan predlog. Posto pretpostavljan da ce nakon ove teme, i vec vidjednog uspeha iste, biti ponovljeno sve ovo, mislim da bi bilo ok da odavde idu neki kvalifikanti u sledecu. Tipa, svi koji prodju prvi krug, da ne moraju da brinu da li ce biti mesta za njih sledeci put. Toliko. Prostite na osisanoj, nisam u mogucnosti.

6. ma koji vam je, šta ste se skenjali favorita...uzmeš sat-dva pre nego što treba da pišeš defku i popiješ 2 litre piva taman da malo uvati i da ti se razradi mašta i da vidiš kako mož da odereš kojeg oćeš sa liste.
    ONI SU FAVORITI SAMO NA PAPIRU, TREBA TO DA DOKAŽU I NA TERENU!!! LoL

7. И још нешто битно: Противнику увек даш плус, без обзира да ли ти се свиђа или не. То ћу да контролишем ја, и нагласићу у првом посту.

8. I da, evo jedan predlog. Posto pretpostavljan da ce nakon ove teme, i vec vidjednog uspeha iste, biti ponovljeno sve ovo, mislim da bi bilo ok da odavde idu neki kvalifikanti u sledecu. Tipa, svi koji prodju prvi krug, da ne moraju da brinu da li ce biti mesta za njih sledeci put. Toliko. Prostite na osisanoj, nisam u mogucnosti.

+ beskonačno....nek se odredi neki uslov po kom će određeni broj takmičara sa liste automatski moći da učestvuje i sledeći put.

9. Прихвата се ово горе: Сви који прођу прву рунду аутоматски стичу право учешћа следећи пут.

http://img705.imageshack.us/img705/3809/istonakonferencija.jpg

Исток жребован. То је то. Имате све у првом посту.

10. da vidiš kako mož da odereš kojeg oćeš sa liste.

Petre, vidiš li ti u kojoj si konferenciji? :) Bogumi ćemo se ćerati :))))

11. Pre svega, svaka cast na temi, apsolutna pobeda! Ali sto rekose ljudi, slaba strana je ucesce samo jednog moda. Peki brate, svaka cast!

Хвала. :)

Није само један мод, Чрча ми је већ понудила помоћ, биће она ту сигурно око неких ситница да помогне. :)

12. Ljudi, ko je SkavkO?
    EDIT: TAJ SLAVKO? ČOVEK IMA PROSEK PREKO 60! Jebote, pa ja sam ovde u hendikepu, a prati me više ljudi...

13. Da lobiramo, lololo.

14. Vidim da ste baš uzbuđeni kao Roki pred meč sa Apolo Kridom!
    Pretpostavljam da mi zato niko nije odgovorio na pitanja...

15. Auf, gadna grupa, valjda ću preživeti bar jedan meč. :)

16. Madafaka brate džaba sam se smejao tebi, 'de baš s Oxom, a još je jača fora to što ga pratim i što je do jaja autor i što ću sam da doprinesem porazu u najavi, pu!

Kseja, hvala, ovim šlihtanjem zaslužuješ hendikep, probaću da pišem pijan :)

Peki, kolko shvatih:

nedelja: 1. runda 1. konferencije
    pon: 1. runda 2. konferencie
    ...
    ...
    četvrtak: 2. runda 1. konferencije
    petak: 2. runda 2. konferencije
    itd?

17. Е до мојега, 'ладно сам сјебао Славков ник. Саћу то да преправим у пејнту. :))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.