Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ja predlažem Ekrema, na kuća-poso, poso-kuća bih ovih dana imao štošta da napišem.

2. E meni nije jasno. Ove teme, tj stihovi, da li je to obavezan naslov buduće definicije?

3. da obavezno, isto kao i one teme što su bile pa moraš identičan naslov da staviš

edit: al nije naslov ceo stih, nego samo jedan red iz stiha, npr ''njeno malo stopalo''

4. jedan red je jedan stih...

5. hteo sam da napišem strofa, a ne stih

edit: mislim, nisam hteo da napišem strofa, al sam sad video da sam se zajebo...

edit na edit: e šta si ti, neki mudrijaš, a?

6. sedplase idi na moj profil i čitaj mi defke i nabijaj si komplekse! :)

7. lololo :D

ali ozbiljno sad, krivo mi sto sam sa tobom zapao, gotivim tvoje defke

8. јел жемо вечерас да се крљамо пошто ја сутра имам обавеза цео дан?

9. hoho pokušavaš da me omekšaš pred meč da ne budem baš previše surov? :P
    kad smo mi na redu, u utorak?

10. Фејзе, ако се договориш са противником, и ако се он сложи, можете и вечерас.

11. ок било би ми бољше. Глупо да као фаворит предам меч лололо

12. Cek, dakle ja uzimam jednu strofu kao naslov teme, da li moj protivnik treba da ima istu strofu tj red kao naslov, ili moze da izabere nesto od preostalih ?

13. Može da padne dogovor da nema reklamiranja i lobiranja i da za koga se utvrdi da je to radio da odmah budde na stubu srama?

14. ајде страјо јебога ти, какви стубови срама којепичке материне. Само дисквалификација и такча

15. Страјо, ти као ови наши социјалисти, одједаред највећи демократа :)

16. Može da padne dogovor da nema reklamiranja i lobiranja i da za koga se utvrdi da je to radio da odmah budde na stubu srama?

Kakav stub srama, ja bi to na lomaču, pa kamenovao dok se ne udavi!!!

17. hahahahah
    ne ozbiljno vam kažem, dobro možda zvuči malo surovo ali nisam baš tako mislio, sve u svemu ne bih da nam neko pokvari ovu pozitivnu atmosferu...:)

18. Не брините ви ништа за регуларност, ангажовао сам човека:

http://www.vesti-online.com/data/images/2010-04-18/54117_tomislav-karadzic_f.jpg?ver=1304187523

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.