Ово је сјајно. Иако сад тренутно немам инспирацију, мислим да је одлична идеја. Јел може да се мало промени стих који хоћемо да употребимо? Нпр оргиналан стих гласи:"Тад да је зауставим", а да се напише:"Да је тад зауставим". Има више смисла овако кад се промени.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja čekam da vidim kako će to ovi evropejci danas odraditi. Nije mi baš najjasnije.
Оксе, можда и неће, али рачунајте на то да ће бити на ову фору, и да знате шта да очекујете. :)
Kramponom i ja smo se dogovorili, postavljamo definicije tačno u 17h sutra.
Океј Пекку, срећно обојици. :) Убележићу после то. :)
Peki, ponovo ću te pitati, nisi mi juče odgovorio:
Da li će definicije takmičara biti linkovane ovde?
Натнат, извини што ти нисам јуче одговорио, промакло ми је сигурно.
Линковаћу их ја, и нећу написати која је чија, да би било фер. :)
Samo da pohvalim temu i organizaciju. Bravo, Peki!
Ali da pohvalim i elan i sportski duh prijavljenih takmičara. Bravo, takmičari!
:)
E, to je stvarno fer. Navijači se unapred raduju :)
Fala, fala.
XD
И да, управо са контактирао сам и једну познату пекару да нам буде спонзор. Видећемо шта ће челници пекаре одговорити.
Ščime nas sponzorišu, skiflama? :D
Славко, како они буду одлучили, озбиљна је то фирма у питању. :)
Ово је сјајно. Иако сад тренутно немам инспирацију, мислим да је одлична идеја. Јел може да се мало промени стих који хоћемо да употребимо? Нпр оргиналан стих гласи:"Тад да је зауставим", а да се напише:"Да је тад зауставим". Има више смисла овако кад се промени.
Лупусе, не, мора идентично како не написано. :)
Koliko su teme Dejan Cukić, ali bukvalno. :) Šalim se, sviđa mi se ovo, kulj su. :)
ja očekujem nešto tipa "pracnuo se šarančić"
Добро, можда је и боље да иде тако. Овако би свако мењао онако како њему одговара.
Kul su teme, neiscrpna inspiracija taj Cukić.
Igrali smo se već s njegovim stihovima ali - nikad dosta.
Uuu za sledeće tri grupe predlažem da date blajvagine stihove, stihove žike babe i delčine i biće kulj,
d Dzem daj od Šabana nešto, ili od Tome! ili od Balaševića!
До јаја, имам јунајтедовца за противника :)
Њено Мало стопало
Неће стати на мој праг
Све је пропало, ничег нема више
Ахахахахахах, ужас! :)) Још сам и послушао песму...