Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Ne strajo, ukupan skor defke pobeđuje, prosek se gleda samo ako je isto, dakle ti sa 100:90 pobeđuješ moji 9:0.
    Al nema veze, samo kažem, drago mi je kad se experimentiše.
    SREĆAN JUBILEJ!!!111111111!!!!!!!!!

2. К'о год улази у ДУЕЛ КАО ПИЧКИЦА губи. РАЗБИЋУ ВАС СВЕ!!1

Ај реци то кад ниси сам разбивен!!!!2

3. Ma bre proporcija pogledajte pekijev post aman!
    Hvala ljudeeeee! :D

4. oe kurac. straja na govno skupi 100ak, ja oko 50ak, a neko sa 10 pratioca 5-6.
    prirodni zakon

Зато не дозволите да се дефке оцењују 24 сата. Него лепо имају људи сат времена и онда за тих сат времена какав је скор такав је. Е сад ако за тих сат времена буде ту свих 100 страјиних пратиоца или френкијевих да га јебем. Значи. каже се лепо. Тај против тог тај дан пикају ил шта већ, и дефка је валидна сат времена. После тога ништа. То би било фер

5. U stvari nije proporcija ali evo, ja glasam da bude proporcija!

6. Чист скор одлучује. Јебига, мора бити тако. Аутори који уграју један против другог постављају дефиниције у истом тренутку, и "борба" траје 24 сата, тј. до сутра у то време. Уколико је скор једнак, предност има онај са бољим односом +/-

Ево Страјо ипак укупан број скор одлучује.

Фејзе управо то. :Д Тако бих ја ставио.

7. Мени је план био да однос плусева и минусева одлучује само ако је једнак скор. Можда би боље било да само однос утиче, м? Треба ми ваше мишљење.

И да поновим:

Е, и ако неко има добру идеју кад је у питању извлачење парова, нека смисли. Ако има неки сајт на нету за такву работу, било би суперкул.

8. Само однос. Боље је. :Д Јер ако се дефке избаце у исто време једна мора да буде испод друге у том тренутку. А самим тим ће се та и мање читати, ако ме разумеш. Најбоље само однос. :Д

9. имаш швајцарски систем који се користи за шах лололо ал брате ко то курац да сад инсталира. Глупо је да однос одлучује. ја сам више за варијанту да "текма" траје сат времена. И а у курац. Ко још пика нешто 24 сата лолол

10. Јебига. Иако нисам фан Страје, опет је он далеко више писао од тебе до сад, и ипак заслужује неку предност.

Onda može odma njegova na naslovnu, čemu takmičenje.
    BTW DA NAGLASIM: ja straju odavno gotivim, i neke njegove defke, njega sam uzeo jer za njega decidno znam da ima 200 pratioca, te sam ga samo uzeo za primer.
    Naravno, lik je za godinu dana prvi, i sve to, ali ako već se tako gleda, turite ga odma na naslovnu (a i nije da nije zaslužio) to hoću da kažem.
    Ja sam čak za obrnuto, da učestvuju slabo popularni autori i bez pratioca, mi "popularniji" ćemo već definisati svejedno, nego da se oni malo aktiviraju, razrade, ubace u sistem, a kad jednom uđeš nema povratka, definišeš manijakalno. Ja bih rađe tako.

11. Е то можда. :) То ти није лоша идеја, или оно са дуплака што Келт рече. :) Пре сваке трке се нагласи ко је чији дупли и то је то.

12. Скочимише, хвала ти пуно. Имаш пиво за ово.

13. Пре сваке трке се нагласи ко је чији дупли и то је то.

Onda jedino da peki d đem ima spisak duplaka za kontest i niko više, jer ako ja znam da je "neki tamo nik" tvoj dupli onda to isto kao da si i ti.
    I ako defka pobeđuje ovo ono, kad dođe do toga da se ciba na naslovnu da je samo vlasnik duplog napiše na svom profilu i da onda ide na naslovnu (recimo).

14. То ти није лоша идеја, или оно са дуплака што Келт рече. :) Пре сваке трке се нагласи ко је чији дупли и то је то

Никакве дупле. Немој Страја да се помами. А и кој курац да пишем па да ја оцењујем. Зар то није кажњиво?

15. Memba
    5 pratilaca
    DODJITE 1 vs 1!!!
    EDIT:Ja sam Memba.

16. Па нећеш ти да оцењујеш него други. :/

17. не разумем ремс како неко други?

18. Pa nemoj samog sebe da ocenjuješ, a i taj tvoj jedan glas verovatno ne bi bio presudan..

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.