Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Људи, заборавите то за дупле налоге. Свако пише са свог оригинала. Кога у'ватимо да муља нешто, избацујемо као Марадону деведесчетврте.

Само да се договоримо шта ће да одлучује резултат: однос плусева и минусева, или скор, тј. разлика плусева и минусева.

Кад прикупим пријаве до недеље, вероватно ћу да покренем гласање, па да сви учесници јавно гласају за једно од ова два.

2. Како би самог себе оцењивао? Дао са свог налога +, за то иде дисквалификација матори, ако ме разумеш.

3. Imam i jedan program koji koristimo mi za takmičenja ju-jitse i judoa, podijeli sve u oblačiće, ima bruku opcija, al je 8-9mb, pa ako si zainteresovan...

4. ako ima mjesta evo i ja da s'prijavim. imam 2 pratioca lolo

5. Пеки, свакако немој да даш да се 24 часа гласа. Овако се смањује разлика, ако ме разумеш. :)

6. Ajde da se prijavim sad sam se zainteresovao.
    -
    Moja malenkost industrial, 12 foloversa.
    -
    BTW luzerničke defke ostaju ili se brišu?

7. Само да се договоримо шта ће да одлучује резултат: однос плусева и минусева, или скор, тј. разлика плусева и минусева

Ја сам за то да је оцењивање валидно само сат времена. И то је то. Не треба ти никакав систем по ком би рачунао скор.

8. Ја се пријављујем за све, кад год да се пишу дефке... 45 пратилаца.

9. Skočimiš
    Imam i jedan program koji koristimo mi za takmičenja ju-jitse i judoa, podijeli sve u oblačiće, ima bruku opcija, al je 8-9mb, pa ako si zainteresovan...

Само ми кажи, да ли има опцију да подесим да први и други носиоци (у овом случају, први и други по броју пратиоца) , не могу да се сретну пре финала? Фазон као у тенису, то ми треба.

10. E a jel može da se autori dobrovoljno prijave za neki duel, ako se oba slože?
    NPR ja bih prvo kolo protiv smareta XD

11. Može da ga zakomplikujemo malo ? :D
    tipa moja definicija: 69:11 proporcija 6,27
    Pekijeva : 57:9 proporcija 6,33
    Peki ima bolju proporciju ali ja više pluseva, on ih ima 48 ja 57 dakle imam 9 više pa se meni dodaje 9 stotih delova proporcije i na kraju ja imam 6,27+0,09 ukupno 6,36 a peki ostaje na 6,33
    i time su oba uključena? m?

12. не могу да се сретну пре финала? Фазон као у тенису, то ми треба.

Pa neje fora, da njih dvojica sve počiste i dođu u finale, nema povlašćenih, SVE u jedan šešir i kako fortuna odluči.

13. У праву сте и за време, али ја би ставио више. Не сат времена, нека буде два сата. Може тако?

14. Страјо ја у животу нисам чуо глупљу идеју. Просто ако се рачуна пропорција, рачуна се пропорција.

15. E a jel može da se autori dobrovoljno prijave za neki duel, ako se oba slože?
    NPR ja bih prvo kolo protiv smareta XD

Нећу против овога, вазда га усере :Д

16. Strajo mojne te fazone s' ekonomskog fakulteta, ja bre k'o medicinar ni tablicu množenja ne znam, ti si naš'o da me jebeš sa proporcijama.Neto, bruto, kurac palac.

17. ахахахаххаха јеботе. А да ми извадимо и трећи корен одатле и да нађемо лимес из х ако х тежи броју твојих бодова а функција је (х на квадрат / 2 )*трећи корен из х?
    Не зајебавај ме. Најбоље је да се стави оно ограничење од сат времена.

ЕДИТ: Може два сата. :)

ЕДИТ 2: Компликовано је Страјо, ипак сам за ограничење од два сата.

18. Нећу против овога, вазда га усере :Д

Nisam ja "ovoga", za tebe sam gosn industrial :P
    Ajde ako nećeš, ali srešćemo se mi u nekom kolu100% :D

19. Два сата је рецимо ок. Тад може да утиче број пратиоца. Ал не много као кад би било 24 х. Мора ипак да буде мало предности за ове са више. Може 2 сата, јер тако смо у могућности лололол

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.