Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. i ja sam za LS i Ligu Evrope xD

2. Пријављујем се и ја. 11 пратилаца

3. Unfawkable
    A poeni popularnosti mu dodju zbir glasova za definicije? Tugo nesrećo, fale mi 50 :P

Aj pomozite malo :D

Пријава траје до недеље, имаш времена до тад. :)

4. Petre, ja bih prvi nekog namerno sjebo. Jebiga, zloća sam, a nema mehanizma da to spreči! Buahaha!

5. Peki aj stvarno razmisli ovo za ligaški deo prvo, pa ko prođe dalje ide po kup sistemu. Tako bi lakše moglo da ukenja i nas ostale, 1 na 1 teže sa nekim jačim, al ako svako sa svakim prvo odigra onda može da se nakupi

6. Ja sam nedostupan od 29.05. - 04.06. Da li bi to moglo da se uzme u obzir i odloži mi se tekma?

7. Dedzon, pratilaca znate-koji -vec-broj. (8)

8. Мени фали три дефиниције и 177 појена, две пратиље. Туго несрећо

9. Крампономе, не могу ништа да гарантујем.

Petar Pan Pezo$
    Peki aj stvarno razmisli ovo za ligaški deo prvo, pa ko prođe dalje ide po kup sistemu. Tako bi lakše moglo da ukenja i nas ostale, 1 na 1 teže sa nekim jačim, al ako svako sa svakim prvo odigra onda može da se nakupi

Превише нас има за лигу.

10. Е Петре, смараш више са том лигом. И ово је већ заебано за организацију, а камоли лига.

11. e Mlato smaraš sa tim tvojim.

12. e Mlato smaraš sa tim tvojim.

Не разумем.

13. Znate sta moz' biti problem. Npr neki pogani cika prvo procita, lupam Strajinu defku, da plus i onda znajuci da je druga defka moja, namjerno da minus. Ne kazem da mozda ne treba da padne nusmi na defku, ali to moze biti malcice nefer.

14. Зоне направи, зона север, исток, запад, југ. И сад свака зона има лупам 16 чланова. У свакој зони се игра систем 4*4. Победник и другопласирани сваке групе пролазе даље. Онда се добија нова лига, од 32 члана. 8 група по 4 аутора. И то је већ као лига шампиона.

15. Otkrio si moje planove....

16. Мени фали три дефиниције и 177 појена, две пратиље. Туго несрећо

Jbg, i ti imaš do nedelje :P

Hmm... Sad mi pade na pamet da bi mogo da izdefinišem ''tugo-nesrećo'' ako mi padne nešto vickasto na pamet, to koristim na baš čestoj bazi u govoru :P

To, i još 3-4 solidne defke do nedelj, i možda i uspem :P

17. Реме
    Зоне направи, зона север, исток, запад, југ. И сад свака зона има лупам 16 чланова. У свакој зони се игра систем 4*4. Победник и другопласирани сваке групе пролазе даље. Онда се добија нова лига, од 32 члана. 8 група по 4 аутора. И то је већ као лига шампиона.

Најбоље тако. Само ми треба једно 100 човека да организују све то. Онда тек има да се увуче корупција, и да буде све потплаћено.

18. а да се направи једно 4 шешира са 4 различита нивоа "јачине" у које би се учесници поређали по популарности, рецимо као што је мени популарност 1706? па да се од 64 учесника направи 16 група са по 4 учесника, по један из сваког шешира, и даље пролазе прва два, и одатле по куп систему. то је 3 кола у групи + 5 нокаут фаза = 8 тема за дефиницију на нас 64, што није превише, а добија се на занимљивости више него кад би одмах рокнули нокаут фазу. а и ми мање популарни аутори добијамо овим, јер имамо шансе да ућаримо који бод лоло

19. ali da se ne ostavljaju komenti zbog radi favorizanja?
    mislim, bez komentara učesnika naravno.

20. Ova fokusova je najbolja ali je to patnja napraviti...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.