Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. ima nesto u tome sto kaze sub trebalo bi da se uradi tako nesto jer nije isto kada se takmici strajakg i neko ko je 980 ipak treba napraviti podele po rangu i onda da se igra unutar rangova 900-1000 ,800-900, 700-800 i tako do kraja

2. a šta sam ja u svom prvom postu rekao nego bukvalno isto kao ford focus malo pre, samo bez šešira, pa ste me napušili jebali mi majku i šta sve ne!

3. Ova fokusova je najbolja ali je to patnja napraviti...

ја ћу да направим листу ако је проблем, није фрка! (: па већ пеки нека одради жреб, то ваљда није превише тешко, могу и ја, али ћу онда да будем оптужен да намештам себи лакшу групу :DD

4. Au, koje ludilo jbt :)
    Ja tek sad nemam pojma kako si ti sve ovo zamislio ili nisi, Peki.
    Bilo je ovakvo tekmičenje nekada, kad je moglo da se taguje. Ne znam gde je tema zakopana. Dal je beše Surovi otvorio-
    Pojmove su timovima zadavli autori.
    MOže i sad tako da se odradi. Svako napiše po dva predloga, pa se oni linkuju u jedan post i takođe putem nekog žreba dodele parovima.
    Ne učestvujem, dok se ne dogovorite kako će ovo da izgleda.

5. Maniak
    ali da se ne ostavljaju komenti zbog radi favorizanja?
    mislim, bez komentara učesnika naravno.

Усваја се!

Људи, мораћемо тек да видимо колико ће се пријавити људи. Биће и отказивања сигурно. Док не сазнам оквирно број, не знам како ће бити систем. Мени је куп најлакши, јер желим да свако има своју тему, али видећемо. :)

6. Maniak

ali da se ne ostavljaju komenti zbog radi favorizanja?
    mislim, bez komentara učesnika naravno.

Ovo je sustina. Buknomanijace odlican predlog

7. Petre, nemaš pojma. Sjedi, jedan.

8. Ma kup bre ko ce se jebava sa ligama... dajte meni straju prvo kolo da ga otresem i posle je i vama lakse lololol

9. Ако се игра лига мене искључите. Пеки, утефтери то негде.

10. Prijava i od mene, izgubila sam opkladu, na neki način. :) 20 pratilaca.

11. Смислио сам идеју за теме, не мож домане.

12. E Peki a da za finale bude slobodna tema. A?

13. Пеки д џем
    Смислио сам идеју за теме, не мож домане.

Deder, podeli je s' nas ? :)

14. a ko ce tebi da zadaje temu, organajzeru? :)

15. Kolfild
    a ko ce tebi da zadaje temu, organajzeru? :)

Свима ће бити радном, ништа не брините. :)

16. Пеки, само да питам, јер нема теме, што је са ктитор подфорумом?

17. NEsto moras i da uradis po pitanju glupavih defki, koje bi odgurale te takmicarske na drugu ili trecu stranu. Moracete biti aktivniji u brisanju gomnjivih definicija sa prve strane.

18. СМарко
    Пеки, само да питам, јер нема теме, што је са ктитор подфорумом?

Неки баг, средиће газда.

19. e, a jel će se defke linkovati na ovu temu? pošto što kaže dedzon ovako će brzo da odu neprimećene na 10 stranu

20. Petar Pan Pezo$
    e, a jel će se defke linkovati na ovu temu? pošto što kaže dedzon ovako će brzo da odu neprimećene na 10 stranu

Чистиће се архива суперредовно.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.