Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I pored ove dobre vijesti, meni je najtužnije to što je u svijesti većine ljudi u Srbiji Mladić trebalo da bude uhapšen samo zato što će se Srbija time približiti EU, a ne zato što je optužen za zločine nad oko 8000 ljudi. Osim toga, ne treba zaboraviti i to da je vjerovatno neposredno odgovoran za "samoubistva" nekolicine mladića koji su ga vidjeli dok se krio u kasarnama u Srbiji.
Tužno je i to da se neprestanom pričom o tome kako se Mladićevim hapšenjem konačno otvaraju vrata ka EU svjesno ili nesvjesno nastoji previdjeti činjenica da on u Hag ide prije svega kako bi mu se sudilo za jezive zločine, a ne kako bi Srbija mogla ući u EU. Uostalom, srpske vlasti se nisu pretjerano proslavile ovim hapšenjem. Uhapsili su čovjeka koji je zbog bolesti i starosti očigledno odustao od daljnjeg skrivanja. Uhapsiše Mladića tek kad je postao oronuli Starac.
Protest u 20h na Trgu Slobode povodom hapsenja Ratka Mladica! Siri dalje
Tako da se nadam da ću večeras gađati policiju ( kornjače) ciglama i kamenjem, mada znam da oni nisu krivi, al kao što jedan pametan poznanik prilikom demonstracija 2004 izjavi: "Znam da nisu krivi, ali kad ćeš sledeći put imati prilike da ih gađaš i da prođeš nekažnjeno"
Тролујеш, је л' да? :)
Ja kad me pitaju sto ne kupujem kartu u busu kazem da necu da placam ovoj drzavi sve dok neko normalan ne dodje na vlast. Ko ih jebe i sta mi mogu...
To jeste najtuznije, ali jebiga ima ljudi kojima je pamet na jako niskom nivou i misle da mozemo i treba da udjemo u EU.
Pa vidiš mog strica npr. niko nije ni tražio. 17 godina se sprdali s nestankom da je pobegao u Srbiju s ljubavnicom. Da nije čoveka u čijem je dvorištu zakopan i kojeg je pekla savest pred smrt pa je prijavio nikad ga ne bi ni našli. Odvelo ga iz kuće, civila, u ogrtaču za kupanje. Dobra i plemenita Armija koja se branila od velikosrpske agresije.
I sad ti koji su ga odveli danas skaču od sreće jer je uhapšen onaj koga se tražilo.
Čače tako je,o tome ti pričam.
Džimi,auuu pa Sloba je prodavao teritorije samo tako.I najlogičnije pitanje je 'čemu sve to?'.Bespotrebno kasapljenje,toliko mladih ljudi iskasapljeno,užas.Prvi svetski rat je bar imao neki cilj,spas od istrebljenja.Drugi tu i tamo.Ali ovo...Užas.Dečaci i ljudi koji su verovali u ovu zemlju su išli da krvare da bi se stoka bogatila.I zato:
MILOŠEVIĆU,TUĐMANE,ALIJA NA GROBOVE VAM SE ISPIŠAM!I jebo ih Arkan srBski heroj da ih jebo!!!
nije 8 iljada...80 iljada ljudi...i sve civili...imali nešto malo naoružanja, neke tandžare iz prvog svetskog rata i neke kineske bombe..i ose....i muve....
Svi politicari su govna, a ljudi jos veca sto su se popalili na njihove price. Ali tu je i problem jake drzave, napalili bi se oni odavno nego SFRJ nije dala, cim je to propalo, evo rata.
Ma nije nam trebala ni Jugoslavija ni ostale zajebancije.Svako za sebe i marš u pičku materinu.Večito Srbi da ispaštaju zarad jugoslovenstva!MentolI!
PA kako ne kontaš, sad će tamo da ima lekarsku negu na najvišem nivou i živeće sigurno duže nego da je ostao da se skriva. Pametan čovek, opet ih je sve namagarčio hahahahaha
Ljudi moji kojih 8000, al stvarno da ne ispadne da pljujem ijednog nevinog. Pa da li je iko od vas ikad bio u Srebrenici? To je selendra najobičnija, pa to nije ni imalo stanovnika toliko. Đe su im žene, djeca, oni što su ranije izašli, đe su im Srbi kojih je bilo u toj Srebrenici? To dvesta kuća uvala u kojoj je bio neki guber, neka banja i to vam je to.
Selo...
Naravno mi se zajebali jos posle Prvog svetskog rata, krenuli lepo superherojski da oslobadjamo redom sve, dobro nismo dosli do Beca, pa sve sa Austrijom u Jugu, jebala ih Juga.
Mi ćemo da oslobađamo govna,trebalo je sve da ih ostavimo pa neka se jebu sa Žabarima i Mađarima.Lepo su nam se i odužili.
Naravno da nije 8000, ali za toliko je optuzen od ovih ludaka. Na njima je da to dokazu, a nadam se da nece.
Хаха, видесте ли слику? :)
Ја ћу пријавим баг. Стално ми пише на врху форума, Ухапшен Младић!, Џими, малопре Али стално лололол
Sliku?
Tako je. Oslobodis samo delove gde zive Srbi, napravis normalnu zemlju, i eto super. Tad smo u svetu bili obozavani kao super narod, borci za slobodu i pravdu. Da smo se tad tako postavili i nastavili, de bi nam bio kraj.
Koju sliku Dzimi?
Ali mi ne bi bili mi ako ne zaseremo stvari.