ti džimi reče nekoliko postova prije da neće sastaviti dvije godine... ja mislim da je pola godine plafon... mada ko će mu znati, ipak se za njega priča da je bio samo takav vojnik, uvijek stroga disciplina, fizička sprema, a i nisu to neke godine, 70-ak...
nego, opet ja moram pohvaliti ratka... kad je bila ona frka '95 u krajini i dolazio on gore u jedno selo pored mrkonjića, i neko mu kaže za nekog lika, glavešinu neku, što maltretira izbjeglice i kažu da ga je istuko pred dvadeset ljudi...
Pa ovi sto izlaze na ulicu su sada samo klosari koji oce patike. Ja bih izasao za neki pravi cilj, ali sam nazalost sam, mozda ne bukvalno, ali nema dovoljno ljudi koji znaju za sta treba izaci na ulicu.
Него хтедох да додам, јебига, једино ми је криво што он свестан да ће живети још максимум годину-две и то затворен, није извршио самоубиство и вероватно ушао у легенду, као неко кога ипак никад нису успели да ухвате. На страну то шта је он радио. Немам појма, то је мој утисак. Овако је испало, па не знам како то да кажем, безвезе. Иначе то је то што ја мислим. Народу треба неко или нешто да покаже да запад не може све, овај је самим тим пљунуо на ових колико година што се крио. Или да је ишао до краја или да се одмах предао к'о Шешељ. Не знам. Иначе цела прича ми је срање. Рат је тешко говно, нема победника, сви су поражени. И сви су криви исто тако. А да ли ми је жао због њега и није нешто. Тако је како је. Опет понаваљам да нисам много упућен у целу причу, то јест нисам се ни родио, или сам био клинац кад се све издешавало. А најобјективнији као и увек су људи који су били актери самог рата, људи који су били у рововима. А таквих прича је много. Имам пријатеље и Хрвате и Босанце, боли ме курац ко је шта док год је нормалан.
Пре неколико година сам имао прилике игром случаја да упознам Дабића тј. Караџића....нисам имао појма да је он, чак сам и за истим столом седео са њим на некој слави.....препаметан човек и човек који није заслужио да му суде пичкетине из Европе, ако је то требало да буде, требали су да се не ПРОДАЈУ него овде да му суде за дела која мисле да су недела.
Nisi ti sjedio sa čovjekom, nego sa govnetom raspalim. Jebem ga u usta.
Rasim Ljajić kaže da je Ratko Mladić prilikom hapšenja imao kod sebe dva pištolja, ali da nije pružao otpor. Takođe, kako saznajemo, vidno ostarelom Ratku Mladiću, koji se u Lazarevu predstavljao kao Milorad Komadić, oduzeta je jedna ruka.
Ajde pistolje da oduzmu coveku, ali valjda ce mu vratiti ovu ruku.
Čovjek je napravio sranje i koliko god pričali da je to uradio u ime srpskog naroda posrao se na sve to skrivajući se.Ako tvrdi da nije uradio ništa osim što je branio interese srpskog naroda trebao je stati pred sud.
Kakogod:
A the NiJe MoŽdA KuRchInA?
Жељко Ћулибрк Пас најавио да ће одрадити перформанс.
Дићмла ''није у стању да даје изјаве због тешког психофизичког стања...''
Брате, ако овај не рикне...
http://www.youtube.com/watch?v=1AIQg5OC0Yw
ti džimi reče nekoliko postova prije da neće sastaviti dvije godine... ja mislim da je pola godine plafon... mada ko će mu znati, ipak se za njega priča da je bio samo takav vojnik, uvijek stroga disciplina, fizička sprema, a i nisu to neke godine, 70-ak...
nego, opet ja moram pohvaliti ratka... kad je bila ona frka '95 u krajini i dolazio on gore u jedno selo pored mrkonjića, i neko mu kaže za nekog lika, glavešinu neku, što maltretira izbjeglice i kažu da ga je istuko pred dvadeset ljudi...
И ја. А за кад си планирао то пијанчење? :)
http://www.youtube.com/watch?v=j3cc8f86xvU
Где год кренеш вукови те прате, ђенерале најмилији брате!
Arkanu je jebao mamu,prebio ga kao picku i proterao ga nazad u misju rupu.
žešće okupljanje u gradu....okupili se drotovi samo tako...ma ima ih valjda ko da će građanski rat...
lepo nas vratili kući...:))
Jel ovo neka zajebancija ili...?
Дај да исцимамо Аксена да извести о ситуацији. Он живи у центру спољашњости. :=)
Него хтедох да додам, јебига, једино ми је криво што он свестан да ће живети још максимум годину-две и то затворен, није извршио самоубиство и вероватно ушао у легенду, као неко кога ипак никад нису успели да ухвате. На страну то шта је он радио. Немам појма, то је мој утисак. Овако је испало, па не знам како то да кажем, безвезе. Иначе то је то што ја мислим. Народу треба неко или нешто да покаже да запад не може све, овај је самим тим пљунуо на ових колико година што се крио. Или да је ишао до краја или да се одмах предао к'о Шешељ. Не знам. Иначе цела прича ми је срање. Рат је тешко говно, нема победника, сви су поражени. И сви су криви исто тако. А да ли ми је жао због њега и није нешто. Тако је како је. Опет понаваљам да нисам много упућен у целу причу, то јест нисам се ни родио, или сам био клинац кад се све издешавало. А најобјективнији као и увек су људи који су били актери самог рата, људи који су били у рововима. А таквих прича је много. Имам пријатеље и Хрвате и Босанце, боли ме курац ко је шта док год је нормалан.
Може сад за викенд.
Мислим да је требао да се убије. Да дође пред скупштину и да се кркне сам. Милан Тепић је херој
Ни из џепа ни у џеп.
Није био никакав херој, период херојства је испарио у вихору Првог светског рата.
И сада, док се народ препуцава, вође опет играју у истом колу. И трљају руке.
DIVIDE ET IMPERA
Nisi ti sjedio sa čovjekom, nego sa govnetom raspalim. Jebem ga u usta.
Zar nije i Gvero imao neki okršaj sa arkanom?
30 страна теме за једно поподне, лепо богами.
al je ružno onolko policije poslati na goloruki narod....lepo ja kažem, samo teror....izam...
Ajde pistolje da oduzmu coveku, ali valjda ce mu vratiti ovu ruku.
Čovjek je napravio sranje i koliko god pričali da je to uradio u ime srpskog naroda posrao se na sve to skrivajući se.Ako tvrdi da nije uradio ništa osim što je branio interese srpskog naroda trebao je stati pred sud.
Kakogod:
A the NiJe MoŽdA KuRchInA?
Jebe