Цивилизовано спречавамо сукобе, ратове...
Замисли да је пре свега оног срања био неко као ја да банује Милошевића, Туђмана, Изетбеговића... :) Што би било до јаја, а?
Aman neće čoveče al osetljiv je trenutak. Nikad nemate osećaj za trenutak... Jesi ih upozorio? Bilo šta? Nervozan narod bre... Znaš li ti kako je sad slušati i gledati likovanja okolo- uhapšeno pašče ovo ono...
Али, најјачи су ови дивљаци који иду да разбијају град кад је овако нека осетљива тема; кад их ухапсе, они и њихови браниоци се правдају како не може више да се трпи лоше стање у земљи. Ако је тако, зашто онда не окаче пароле ''Нормалан живот, посао, људска права- то желимо!'' или ''Доста је било лоповлука у власти!'' Не, него каче пароле ''Убиј овог, убиј оног, Нож Жица Сребреница''... Никаква траума (лично доживљена или препричана) не може да оправда позив на линч. То је животињски, то није људски, а људи треба да теже томе да напредују. Ал курац, од тога нема ништа још наредних милијарду година.
Aman neće čoveče al osetljiv je trenutak. Nikad nemate osećaj za trenutak... Jesi ih upozorio? Bilo šta? Nervozan narod bre... Znaš li ti kako je sad slušati i gledati likovanja okolo- uhapšeno pašče ovo ono...
Јес, бре, и то што кажеш, осетљив тренутак, емоције, ово-оно. А ја кад видим да ми долази таки тренутак, ја одем на спортске активности, ил' се искулирам с пивом. :)
не може да оправда позив на линч. То је животињски, то није људски, а људи треба да теже томе да напредују. Ал курац, од тога нема ништа још наредних милијарду година.
jank, ja sam iskreno za to da se napravi zestoko sranje u ovoj zemlji i dodje i nama jedan gadafi onda....izrazavanje stava,nasiljem i pravljenjem svakojakih sranja su normalna metoda danas...npr Grcka..dok ne bude zestoko sranje nema nikakvih promena u drustvu,po principu najveceg epic fejla 5-og oktobra.
jank, ja sam iskreno za to da se napravi zestoko sranje u ovoj zemlji i dodje i nama jedan gadafi onda....izrazavanje stava,nasiljem i pravljenjem svakojakih sranja su normalna metoda danas...npr Grcka..dok ne bude zestoko sranje nema nikakvih promena u drustvu,po principu najveceg epic fejla 5-og oktobra.
Ma kurac moj, eno Grci jedu govna već koliko dugo? I šta postigoše?
dzimi bre ne sputavaj patriotizam
Pa što ban, mogli su na Trošarinu. lolo
Цивилизовано спречавамо сукобе, ратове...
Замисли да је пре свега оног срања био неко као ја да банује Милошевића, Туђмана, Изетбеговића... :) Што би било до јаја, а?
Takve treba banovati dok su u utrobi.
Da si ti banovo amebe, da ne evoluiraju...eeeee....SAMO SRBI BI POSTOJALI!
Jeste Đimi, kasno si se rodio. Odbanuj ljude bre, ništa se strašno nije dogodilo.
pravda za Bosiljku!
Ауроро, правилник је правилник, вређали су, видиш и сама. А и неће цркну два дана без вуке.
Али, најјачи су ови дивљаци који иду да разбијају град кад је овако нека осетљива тема; кад их ухапсе, они и њихови браниоци се правдају како не може више да се трпи лоше стање у земљи. Ако је тако, зашто онда не окаче пароле ''Нормалан живот, посао, људска права- то желимо!'' или ''Доста је било лоповлука у власти!'' Не, него каче пароле ''Убиј овог, убиј оног, Нож Жица Сребреница''... Никаква траума (лично доживљена или препричана) не може да оправда позив на линч. То је животињски, то није људски, а људи треба да теже томе да напредују. Ал курац, од тога нема ништа још наредних милијарду година.
Možda je petsto potencijalnih Miloševića i bilo banovano, al ovaj jedan se provukao...
Јес, бре, и то што кажеш, осетљив тренутак, емоције, ово-оно. А ја кад видим да ми долази таки тренутак, ја одем на спортске активности, ил' се искулирам с пивом. :)
Da, loše stanje pa unište grad da bude bolje. Bravo za naše hepo kockice
A dugo ti je trebalo da banuješ nekoga. Troluješ već 5-6 sati, i tek sad ti naleti penal.
Нисам тролов'о. Само дискутов'о.
Milicija u gradu, a ti dežuraš na ovoj temi. Nema, stisla diktatura.
Кажи што би' био зајебан Удбаш да сам живео у оно време! :Д
ja sam čula da je džimi neki mnogo opasan lik. onako baš. čuvaj se, čedice :)
a što se čika ratka tiče.. ratko srBski sin! ceca srBska majka! a arkan nam ćale, sloba deda.. i tako. familija do jaja!
Ma kurac moj, eno Grci jedu govna već koliko dugo? I šta postigoše?
Čuvam se Kristina, promaje se čuvam.
E ovo je već vrijeđanje. Ne moš trpati u Cecu i Arkana sa Ratkom, a ni sa Slobom.