Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. I da nadam se da će vas amerika počastiti bar još jednim bombardovanjem očigledno vam ono 99' nije bilo dovoljno...

2. se sećaš ti Predraže kako su grobari pevali

"Partizan, Partizan to je srpski tim, Slobodan Milošević na čelu sa njim"....

em je glupo, em je idiotski....

3. Наравно да им одговара да уђемо у Европску Унију, јер ће онда моћи да тргују са Европом без неких јебених такси или тако нешто, нисам слушао кад су ми то причали.

4. Sad bih pre citirao grobare sa onim njihovim
    "Demokrateeeee, mogu da ga popušeeeeee...."
    :)

5. KBO, jebote, smiri strasti. Šta su oni krivi koji kurac? Da se izdjelimo na"prave Srbe" i na "prave Srbe"?

Jebote, nas su branili borci VRS. Oni su heroji, a prislijeni su da štrajkuju po parkovima a da im niko i ne priđe za mjesec dana protesta. Eto, to je belaj, a ne hapšenje Mladića.

6. Beeeeeee devedvaaaaaaaaaaa...

:))

7. Mr. Moon

Beeeeeee devedvaaaaaaaaaaa...

:))

Ljubi te brat u štrokav vrat :)

8. Ove sa B92 treba zapaliti za primjer.

9. Kizo neko je morao voditi tu silnu vojsku , i nisu ovo nikakve strasti samo jebena realnost .
    I šta im se ima prilaziti ne riješava se sranje ležanjem u parkovima ako hoće promijene neka dižu ljude pa da se pravi državni udar .

10. A vi se ovde jos raspravljate :) !?

11. Partizan, Partizan to je srpski tim, Slobodan Milošević na čelu sa njim !

Imas nesto protiv !??? Ja sam i dan danas za Sloba.. a njega su unistili placenici Americki koji na istu foru pokusavaju da svrgnu Gadafija.. a ja ne mogu da verujem da postoji jos ljudi koji veruju kapitalistickim sranjima.. no dobro..odoh sa ove teme jer vidim da se sa nekim ne vredi raspravljati..

P.S mora da slavis hapsenje ratka Mladica..

12. ljudi ne brinite se, bice jos gore

13. I da nadam se da će vas amerika počastiti bar još jednim bombardovanjem očigledno vam ono 99' nije bilo dovoljno...

Joj, kad sam saznao da onaj Tomahavk vredi 2 miliona dolara, svaki put sam se nadao da ce mi jedan pasti u dvoriste. Valjalo bi da bude repete, mozda me bog ovaj put pogleda.

14. Kizo neko je morao voditi tu silnu vojsku , i nisu ovo nikakve strasti samo jebena realnost .

I šta im se ima prilaziti ne riješava se sranje ležanjem u parkovima ako hoće promijene neka dižu ljude pa da se pravi državni udar .

Morao je, to priznam. Malo sam se zaletio.

A to za udare zaboravi, znaš da Srbi nisu sposobni za ta sranja, bar ne sad.

15. Verbalni GzV, jesi ti to meni rek'o da slavim hapšenje?

Izvini, možda nisi pročitao moje prethodne postove, ali moram da ti kažem:

ti si dečko idiJot.

16. Јебем ти медије. Никакав Милорад Комадић није постојао. Имао је своју личну карту. Скривао се код брата. Носио вунене чарапе. Слушајте Дачића

17. ajde u kladju sta ce biti sledeci uslov za ulazak u EU

18. Mogao je na jebeno Kosovo otići da se krije mislim da bi bolje prošao. I šta laprdate ovoliko o njemu kao sada vas sve odjednom zanima Mladić i čitava njegova priča.
    Žao mi je što je stoka ciganska za kofer evra sjebala čovjeka koji je branio moj narod u mnogo jebenom periodu. I neka neko zaključa ovu temu mislim da narod Srbije nema apsolutno nikakvo pravo da uzima njegovo ime u usta , a pogotovo ne ljudi koji sjede za računarima i koji nisu imali dodira sa ratom i bilo čim vezanim za ovu temu.
    Sve najbolje u evropskoj uniji stoko!!!

Izvini, možda nisi pročitao moje prethodne postove, ali moram da ti kažem:

ti si dečko idiJot.

Чудо још раније није почело напушавање.
    Момци, жао ми је, мора бан. Ево вам само по два дана.

19. sledeći uslov je da napravimo kapućino sa čvrstom pjenom.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.