Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Aman ljudi nisam kamara neko Mara!!!!!
Moj deda je zvao neku našu rođaku Tamaru - Kamara!
KAMARAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ja nijesam Kamara govana!!!!!
Ko mi tebe uze, KAMARAAAA
ИМАШ КАМАРУ ГОВАНА У СВОМ ДВОРИШТУ!!!
lololololo
Šta je Kamara uopšte?
Gomilica :)
EDIT odgovor na tvoje pitanje sa teme o Kosovu! Mara ima pišu, to jest oseća se kao žensko a u stvari je muško!
@AJAX
Mladicu cetnici zaklali porodicu?Ajde batali trolovanje.
Ок, проучи његову неидеализовану биографију. Он је био обичан металостругар у Сарајеву који је на основу чланства у комунистичкој партији напредовао до положаја до кога је стигао. Не кажем да није био талентован за војну служу.
Младић је био члан Савеза комуниста и носилац Ордена за војне заслуге са сребрним мачевима, Ордена Народне армије са сребрном звездом, Ордена за војне заслуге са златним мачевима и Ордена братства и јединства са сребрним венцем.
Рођаци и ујаци су му настрадали директно или индиретно од четничке руке.
Мајци су му четници плетеницу везивали за рог од краве и хтели да је спале, он је то и у рату истицао. Причате о њему, а посматрате га само из једног угла који вам медији намећу.
On jeste bio veliki Jugosloven i skidao je kokarde ljudima i terao ih da stave petokrake. Ali velikosrBstvo je gadna boljka. Kad te stegne jednom, ne pušta.
Ja ne verujem da su ga bacili u more, Srbija nema more.
Kako nema? IMA SRBIJA TRI MORA!! TRI SRBSKA MORAA!!! SRBIJAAAAAAAA!! MOREEEUUUU!!!!!!
ima panonsko breee
AUTONOMAŠU!!! ČANKOV PRATIOČE!!!
SRbija ima mora kolko oćeš gledaj i plači!!!!!!!!!!!!!!!!
http://guskova.ru/~mladich/zakonik/img/Mapa.jpg
Hrvati su uvek bili pod Srbima!!! aŠiptari eno ih tamo skroz desno zajedno sa Iberima to jest Špancima..... KArta je iz vremena Karla Velikog!
http://www.emersonkent.com/images/maps/europe_814.jpg
Karta jeste iz vremena Karla Velikog ali ovo ne označava Srbiju nego Slovene.21 slovensko pleme se doselilo na Balkan.
Roki naturi naocare, lepo pise SRBIJA XD
A donja karta... Svejedno. xD
O donjoj karti i pričam.
dobar dan...
samo da još jednom kažem, pošto sam pročitao neke postove, da nisam klinac...da sam tad, kad se dešavalo to u Bosni i kad sam bio tamo, imao 22 godine...
i Roki, nije Mladić klao i peko decu nego Naser Orić i njegovi zlikovci...
Baš tako.
Mamicu mu jebem. Žene i decu.
Kada su ga pustili iz tog smrdljivog Haga i kada je bio onaj snimak kako izlazi iz aviona i dočekuju ga.......ne znam.....ako nekom nije bilo jasno šta je Hag, tada je sve bilo jasno.
Mislim da je Roki u stvari Naser Orić!