Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. A za doručak croissant uz milk.

2. Ja ću sebi kupiti penthaus neki. I piti šampanjac za doručak.

3. Jao sad kad krenu da mu pakuju,te uzeo pare koje je trebalo podeliti za akcije,te sabotirao Koridor 10,otimao penzije,kočio ulazak Srbije u EU...Na koga li će sad da se vade majke im ga fašističke!

4. Ja ću da kupim jahtu, sad kad uđemo u EU dobićemo more od Holanđana.

5. Sram da nas bude.

Кога ''нас''? :))

6. Ma da bre,koga 'nas'.Mi ionako naše borbe vodimo preko tastature.

7. E sad kad uđemo u EU, možda već za mesec dana dažbog lololo, ima da zakoljem vola i rezervišem Tomu pantersa u centar sela! OJSA!

8. Ovo je veleizdaja, dobićemo kitu.

9. To! Prvi dolazim!

10. I zapaliće se ogomna Buxna koja će se kao štafeta nositi od Horgoša do Dragaša u cilju pomirenja naših naroda i narodnosti!

11. Dođi PEki, i povedi Draganu, ma ima feštu da napravimo loloLO!

12. Sledeći na poternici je Miloš Obilić.

13. Ne Vukajlijasa, mi smo ultra-seksi-kul likovi :-) nego drustva jer ako je pravio kakve pizdarije, ajde da mu mi sudimo

Čovek je optužen za zločine protiv drugog naroda, ne za obijanje trafike.

14. Je l' ste čuli da su uhapsili Mladića?!

15. ja nisam,tek sad čula da je umro majkl džekson.

16. UMRO MAJKL DŽEKSON?!?!?!?!??!?!

17. viš,razmenile smo informacije,sad smo bogatije oho-ho!
    da,umro đekson bate.

18. Umro Đekson?!?!?!

IZDAJA!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.