Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. Da Bleče i jedini na ovim prostorima je koji je činio ratne zločine?Ako treba da mu se sudi neka mu se sudi ovde a ne kod onih nakinđurenih pedera u Hagu.I Šešelj je takođe uhapšen zbog ratnih zločina,samo mi je malo nejasno kako suđenje može da traje 8 godina a da se ne iznese ni jedan čvrst dokaz.Ajde bre...

2. Izdaja.

Samo što nećete dobiti kredite nego kurčinu. Veeeeeeliku.
    Pljunuli sre Srbima u lice.

3. Ne Vukajlijasa, mi smo ultra-seksi-kul likovi :-) nego drustva jer ako je pravio kakve pizdarije, ajde da mu mi sudimo. Kad bi Ameri dozvolili da svoje gradjane tako love i izrucuju?! U mesecu limburgu.

Реално, народ јесте жгадија, ал' ја тог Ратка, рецимо, доживљавам као парагона жгадије. Човек је жгадија на куб. Нека пичка од ратног злочинца која се није пријавила полицији јер га у суштини боле пимпек за ''сопствени народ'' који га, опет, диже у небеса као некаквог квази-хероја, штагод.

Да л' ће да му суде овде или негде другде, мени свеједно, што се мене тиче може и метак у потиљак сад одма'.

4. Kad bi Ameri dozvolili da svoje gradjane tako love i izrucuju?!

Тако је! И како то да наш председник прича енглески, а амерички краљ Обама и енглески председник не знају ни реч српског?

5. Mi smo obične pičke, prodali bi i oca rođenog za malo para. Rade nam šta hoće. Još malo pa ćemo sami sebi da pušimo kitu.

6. Umro Sloba jebote!

7. Ne Vukajlijasa, mi smo ultra-seksi-kul likovi :-) nego drustva jer ako je pravio kakve pizdarije, ajde da mu mi sudimo. Kad bi Ameri dozvolili da svoje gradjane tako love i izrucuju?! U mesecu limburgu.

Mi jebenu pevaljku ne mozemo da osudimo, a ti pricas o nekom domacem sudjenju.

8. И баталите сад Џексона. Ако је отворена тема за дискусију о Младићу, држите се Младића, можете и да се спрдате, какогод, али нека се тиче Младића.

За следећи спем иде бан 24 сата.

9. Mene iskreno boli đoka, taj čovek je slina obična za mene, kao i većina tih vojskovođa sa svih zaraćenih strana. Ono, šta znam, ionako će uskoro da rikne, ko ga jebe.

10. Џими, није фора метак у потиљак. Ствар је о томе да се лик пребаци у Холандију што пре, и да пробају да се избегну срања попут оних на Цераку, када је онај Хрват/Крајишник шта је већ ухапшен, па је жгадија која је из пичке материне побегла пред усташама на трактору до Церака разјебала крај и аутомобиле људима који су рођени у овом граду. Значи, да скинемо са курца и ова говна из ЕУ, а и да спречимо босанчеросе да нам таласају по Србији. Само шаљи даље, решавај проблеме или их преноси на друге, што мање проблема лагоднији живот.

11. hag je za one koji su zapoceli rat a ne za one koji su u njemu ubijali, al ajde dobro, nek su ga uhvatili.... sad me bas zanima sta ce evropa srati

12. И ко добија награду на крају?

13. za mladića ne vredi nešto ni dužiti,svi znamo šta se zbivalo i da je samo pitanje vremena kad će svakom političaru na bulji da stoji bar kod.niko na vlasti ni ne mari mnogo,jer svako ko je uzme po fazonu je-kradem,krao je onaj pre mene,krašće i onaj posle,da se nakupim ja,pa da palim.

14. I mene boli đoka kao Bleka, taj čovek je srpski general koji je osvertlao obraz srpskoj vojsci i nije dozvolio genocid nad Srbima.
    Ali pare su pare, EU je EU i kada je to u pitanju nema morala i srpstva. Sve je na prodaju.

Ovo je isto kao kada bismo prodali Vojvodu Putnika ili Savu Kovačevića. To su svetinje srpske.

15. i,da,ništa od ovoga se nije smelo ni desiti vezano za izručivanje,jer u ratu ne važe isti zakoni kao i u miru.

16. Izdaja Srbije! Uhapšen je čovek koji je branio srpski narod tako što je hladnokrvno poklao 8.000 demonskih muslidža. Mislim, šta je drugo mogao da uradi? To bi svako od nas uradio na njegovom mestu, zar ne?

17. Ljudi su se našli na tim mestima,vreme je bilo jebeno i šta mi sada kenjamo nešto kao znamo šta se tada desilo.To niko ne zna niti će se saznati. Kao da bi se neko od nas bolje snašao tamo.

18. I mene boli đoka kao Bleka, taj čovek je srpski general koji je osvertlao obraz srpskoj vojsci i nije dozvolio genocid nad Srbima.

Осветлао образ српства? :)) Не волим то да пишем, али написаћу ЛОЛ.
    Ја мислим да су нас он и њему слични оцрнили за вјеки вјеков, па смо и у филмове ушли као парадигма злочинаца. Мислим, мени се јебе, ал' немојмо претеривати са причама о ''осветљавању образа''.

Џими, није фора метак у потиљак. Ствар је о томе да се лик пребаци у Холандију што пре, и да пробају да се избегну срања попут оних на Цераку, када је онај Хрват/Крајишник шта је већ ухапшен, па је жгадија која је из пичке материне побегла пред усташама на трактору до Церака разјебала крај и аутомобиле људима који су рођени у овом граду. Значи, да скинемо са курца и ова говна из ЕУ, а и да спречимо босанчеросе да нам таласају по Србији. Само шаљи даље, решавај проблеме или их преноси на друге, што мање проблема лагоднији живот.

И то што кажеш.

19. Окс је прави патриота. Додуше пише нам из Дојчланда, али је патриота.

20. sad me bas zanima sta ce evropa srati

Pa verovatno će reći da im moramo izručiti i Mirka Starića, da bi dobili zeleno svetlo iz Brisela... Ako takav čovek i postoji, i ako se izruči, onda će biti uslov da kažemo pronađemo telo nekog od naših vojskovođa iz Balkanskih ratova, kloniramo ga i pošaljemo u Hag da mu se sudi... I tako u nedogled idemo za tom šargarepom, a ona se pomera.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.