Uhapšen mladić od ranije poznat policiji!

1. Ej, i još će da ga daju Holanđanima, onim pičkama što ih je vezivao za bandere kao kerove. Što ga tada nisu uhapsili? Nisu imali loptice, eto što. A sada kada je okružen izdajicama i kada je ostario i kada je bez garde svako može pišati na njegov lik i dijelo.

2. Ovo je isto kao kada bismo prodali Vojvodu Putnika ili Savu Kovačevića. To su svetinje srpske.

Kakve sličnosti ima Mladić sa Putnikom i Kovačevićem, brate mili?

3. naravno,vojnici prate komandu,nema se vremena za raspravu i palamuđenje dok lete granate,tako je svuda u svetu i u svakom ratu bilo,a kad si u rovu ni nemaš širu sliku niti znaš realno šta se i u kojoj meri dešava,znaš za puškomet od tebe i ideš dalje.generali dobijaju isto naređenja od više instance i tako u krug.ne zove se to za džabe rat,znači,isti zakoni ne važe.

4. Uleteh pred upozorenje.
    Sraman je naš poltronizam i lakomo verovanje da će sada nešto bolje da krene.
    I dalje će da nas prcaju, i ucenjuju Evropskom unijom, i dalje će skakati cene, i dalje će plate biti niske. Mi nemamo stranke, mi imamo interesne grupe.

5. Pogledajte neki put seriju 'Game of thrones',poučna je.Nije sve onako kako izgleda.

6. Kakve sličnosti ima Mladić sa Putnikom i Kovačevićem, brate mili?

Srpske vojskovođe i branitelji srpstva. Dobro drug Sava možda baš i ne pripada dušom i telom ovoj podelil ali morao sam da ga pomenem. Ovde je on zapostavljen.

7. Srpske vojskovođe i branitelji srpstva.

Кад су ми такви браниоци, шта онда да очекујем од нападача, јеботе?

8. Када смо већ уозбиљили тему, мање више потписујем оно што су написали Блек и Џими.
    Да све друго заборавим, па не могу да му опростим што су убијена она два момка у Топчидеру.

9. Е, али опет нас дркају у главу. Опет нам продају приче о Младићу, Косову, јебене испричане приче без хепи енда. Праве проблеме нико не решава, јер је очигледно да некима одговара потпуно расуло у земљи.

Шта нама не треба? Нама не требају стотине хиљада незапослених, не требају нам ситуације при којима за посао од 20 хиљада мораш да имаш везу, не требају нам социолози и андрагози који седе по 15 година на бироу, не требају нам запуштени региони на југу Србије који се константно напуштају, не треба нам то да је за младе људе путовање и летовање само мит или присећање на детињство, не треба нам земља са огромним аграрним потенцијалом у којој се сви баве услужним делатностима. не треба нам увоз којекакве шит робе из Турске и тако тих љигавих, арнаутских земаља, наспрам много квалитетније робе коју овде производимо. ЈЕБО МЛАДИЋА ЉУДИ, ЈЕБО МЛАДИЋА!

10. Sava Kovačević je pička, imam informacije da je došao u neko multietničko selo i pitao ko oće da se priključi partizanima, a svi u selu rekli da neće niko nigde, ni u četnike, ni u partizane, ni ustaše. I on lepo pobio celo selo. To je kasnije zataškano naravno.

11. Да све друго заборавим, па не могу да му опростим што су убијена она два момка у Топчидеру.

Nažalost, mislim da se neće u skorije vreme otkriti sva umešanost države u skrivanje Mladića. Nastradaše nevini momci zato što su videli nešto što nisu smeli. A šta su drugo mogli da vide il čuju nego njega il nešto što vodi do njega.

12. Burzume problemi se ne rešavaju prodajom ljudi i prodajom teritorije. Šta ćeš kad rasprodaš sve?

13. Да све друго заборавим, па не могу да му опростим што су убијена она два момка у Топчидеру.

E vidis, to uopste nije njegova krivica, ni najmanje. Ima on svoje dovoljno i bez toga.

14. Е, али опет нас дркају у главу. Опет нам продају приче о Младићу, Косову, јебене испричане приче без хепи енда. Праве проблеме нико не решава, јер је очигледно да некима одговара потпуно расуло у земљи.

Eto, to je to.

15. Jebo ih Mladić, sad zbog emisija o njemu, neki od nas ne mogu da gledaju Ružnu Beti.

Epa, ako su ga uhapsili, počeo je opasno da se penje na kurac. Mister popularity.

Btw, jaka fora sa kikovanjem Francuske, jednim komadićem i tamo ste, i did you mean google, iskidao sam se od smeha :)

16. Шта нама не треба? Нама не требају стотине хиљада незапослених, не требају нам ситуације при којима за посао од 20 хиљада мораш да имаш везу, не требају нам социолози и андрагози који седе по 15 година на бироу, не требају нам запуштени региони на југу Србије који се константно напуштају, не треба нам то да је за младе људе путовање и летовање само мит или присећање на детињство, не треба нам земља са огромним аграрним потенцијалом у којој се сви баве услужним делатностима. не треба нам увоз којекакве шит робе из Турске и тако тих љигавих, арнаутских земаља, наспрам много квалитетније робе коју овде производимо. ЈЕБО МЛАДИЋА ЉУДИ, ЈЕБО МЛАДИЋА!

BRAVO!

17. Sad će opet neki protest verovatno,a Mladić je bio i ostao žrtveni jarac dok za ljude kojima su krvave ručerde do lakata mi nismo ni čuli verovatno!Cene osnovnih životnih namirnica skaču kao lude a niko ne protestuje.Umesto da se tada stoka narod skupi i zapali gradove kao što to rade kada ne treba dva puta bi razmislili da li da popnu cenu goriva MAMU IM JEBEM!

18. Нама не требају стотине хиљада незапослених, не требају нам ситуације при којима за посао од 20 хиљада мораш да имаш везу, не требају нам социолози и андрагози који седе по 15 година на бироу, не требају нам запуштени региони на југу Србије који се константно напуштају, не треба нам то да је за младе људе путовање и летовање само мит или присећање на детињство, не треба нам земља са огромним аграрним потенцијалом у којој се сви баве услужним делатностима. не треба нам увоз којекакве шит робе из Турске и тако тих љигавих, арнаутских земаља, наспрам много квалитетније робе коју овде производимо.

+1
    i treba nam jbt da malo danemo živcima.kad nestane struje,nama to normalno.oguglali smo na milion stvari.sad kad odeš negde na par dana na odmor raduješ se k'o malo dete,a većina ljudi to smatra za najnormalniju stvar.studenti sa strane imaju po ceo semestar na moru,ili prakse u drugoj zemlji,a gde smo mi bili?šta smo videli?go kurac.

19. Dajte bre ljudi,zar ne vidite da nam je krenulo???

20. Добривоје, никог ми нисмо продали, лик је правио срања, сутра да ти или ја направимо неко срање у овој земљи нико нас не би ни погледао, нико не би стао за нас и пали би на мардељ. Ствар је у томе што се прави проблеми не решавају, већ нам мажу десет година очи оваквим срањима.

Овде се погрешни људи увек штите, најмање криви константно најебавају. То ме плаши јер већ сутра могу да у афекту направим неко срање, ова спрдња од државе ће да ме терети, нема ко да ме штити, најебаћу, а они који су правили права срања ће отићи у кафић да срчу гуарану.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.