Дачићи, мачке

1. И разболио се од те куповне хране, добио пијесак у бубреге, није му било спаса.

Не верујем да је то од тога.

A sta fali kad se macki da ostatak od jela, na primer kozica od mesa, to macke vole. Ostaci od ribe, i tako to?

А је л' би волео ти да ти се даје остатак од јела, кожурица и тако то? :)

2. Само куповна и треба да се даје, ту има све што мачки треба. Ево овај пеки давао мачки коске и убио је. Цццц... Данак неискуству.

Курац то :Р
    Стварно, добио је пијесак од куповне хране... Баш не треба да се претјерује са њом... Знам још пар случајева да се тако десило то...

Брате, нпр сад имамо пашче, Мопса оног, то је код тате у стан, и река' сам им да не дају куповну храну... Ок је мало, али не стално...

Имао сам ја шарпланинца и мога је да поједе чудо, замисли да сам њему давао куповну храну :)

Пеки је бачио овоме пола кокошке, како неће да се удави, мачке се даве од костију, једино не од рибљих, а пашчад обратно

3. Све у свему, са мачком можеш да будеш релативно сигуран једино кад је држиш затворену у стану све време. Е, а кол'ко је то хумано, то је друга прича...

Ја мислим да је то за домаће мачке најхуманије. Иначе не би биле 'домаће'. :)

4. Не верујем да је то од тога.

Од тога, била код ветеринара бре

5. Pa macka je macka, a covek je covek, ako me razumes, ne dajem ja njoj suvu kost pa da zvace. I dalje ne znam sta fali ostacima od jela, jede ono otprilike sto sam jeo ja.

6. I dalje ne znam sta fali ostacima od jela, jede ono otprilike sto sam jeo ja.

Е, па, то и јесте проблем. Прво, мачке немају ензиме за варење свега што ти можеш да свариш. И обрнуто. Друго, мачка није учила школу и не зна да у кожурици има пун курац холестерола. Њој је то укусно и заболе је за холестерол. Е, сад, ти њој даш јецимо 100 грама кожурице и она то у сласт поједе, ти мислиш да то није ништа, јер за тебе није ништа пошто имаш, лупам, 70 кила. А мачка има 5 кила. Значи, ефекат на њено здравље је исти као што би био на твоје кад би ти појео кило и по те исте кожуре. :) Капираш шта хоћу да кажем.

7. То је тачно што Ђими вели, али рецимо да јој купиш туњевину и даш или тако нешто, не'ам појма, то је ок.
    Имају ми комшије поред двије мачке, дају им млијека, саламе и тако тих стварчица... Одлично им је

8. Како вам то из чиста мира цркавају мачке?

Prvu mačku mi otrovale komšije.
    Drugu ubio veterinar na sterilizaciji. Nešto nije dobro ušio, ili šta već, pa je iskrvarila.
    Treću su mi pre neki dan bukvalno odneli kerovi. Davili je ispod terase, pa kad sam ja izašla, oni je ćapili i pobegli. Ispustili su je tek u susednoj ulici. Sirota je poživela jedan dan.

9. Drugu ubio veterinar na sterilizaciji.

Женка?

10. Pa nisam ga ja 'ranio kostima, tek sam pre par godina saznao šta se sa mojim Makijem desilo, nisu hteli da mi kažu, već su mi rekli da je pobegao. :(

11. Mirjana, ubij veterinara.

12. Da, ženka. Ubila bih veterinara da sam ja išla po mačku. Ovako, moji su je samo doneli kući da je sahranimo. A fazon, nisam ni znala gde se veterinar tačno nalazi, znala sam samo da je negde u Borči. Kakva greota, zdravo mače od 6 meseci, istog dana đipalo po kući, odjednom, mrtvo.

13. Pizda mu materina nemarna.

14. Spaliti ordinaciju.

15. Pa tako ti je kad se kupi diploma. Ovu prvu koja je otrovana bi smo možda i spasili, al je veterinar (ne taj isti) lečio od virusa. Rekao nam da joj ne dajemo mleko jer ne valja da ga pije ako ima virus. A ja koliko znam, mleko pomaže protiv otrova.

16. Spaliti ordinaciju.

I to zamalo da uradim.

17. To sam ja hteo da uradim kad nisu mogli da mi urade eutanaziju kucetu 10 dana, kao ne mogu to da nabave, a on se muci :(

18. Nisu mi jasni veterinari. Valjda završavaš veterinu jer voliš životinje majku mu.

19. Ljubav prema parama je veca :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.