Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Океј су ми мачке и мачићи, мачори не толико јер сам пет година морао да делим мачиће кад дође неки главати Шумадинац да пампрчи мачку нашу. Е ал имам савет како да се отарасите мачића ако не можете да их поделите:
1. Узмеш теглу
2. Сипаш воду у теглу
3. Убациш маче
4. Затвориш теглу
5. Протресеш теглу, онако, добрано
6. Извадиш маче и бациш у контеЊер
Нисам пробао али то је био савет моје комшинице како да их се решимо. Крава глупа...
hahahahaha ovo sam se i ja pitao.
Pa mislim isto ko kod kerova, imaju kao onu neku dlakavu futrolu za kurac... Okrenes na stomak lepo macku i pogledas.
Није гадно, ал' је смешно скроз. :) Не видиш му пишу већину времена, па се само одједном појави нешто мало ружичасто, изникне из футролице, што би рек'о Чак.
Ал није као код керова, њима се баш види.
Tačno, kod mačora se uglavnom ne vidi, osim kad počne da se liže, pa kad diže zadnje noge. :)
Hahahahah ovo me podseti na jednu sliku
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247018_10150197305784514_369831754513_6930628_65728_n.jpg
Izgleda da je neki ovde primenjuju opciju "fine too" :)
Ja više neću da imam mačke kao ljubimce, jer taman se zbližimo mačka crkne.
Isto :(
Како вам то из чиста мира цркавају мачке?
Јесте ли им давали куповну храну само?
Jedna se udavila od kosti u grlu, drugu udario auto, a treći lepotan mi je živ i zdrav već 6 godina! :)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2940/126/38/1387479172/n1387479172_30358359_262631.jpg
Imao sam nekog rasnog macka, neki tigrasti, bio mnogo lep. Hranio sam ga kao kralja, meso, riba, mleko, kupovna hrana... Nije ga bilo par dana On ispod kola mrtav, u grču. Dosta macki je u kraju tako umrlo u tom periodu.
Jednog spičila koga, jedan pobeg`o. Neki otisli gospodu...
Само куповна и треба да се даје, ту има све што мачки треба. Ево овај пеки давао мачки коске и убио је. Цццц... Данак неискуству.
Mачке су нетолерантне на лактозу, те им млеко не треба давати никад. А није здраво давати им ни сирово месо, због паразита.
ахахаха, пекки чедоморац!
A sta fali kad se macki da ostatak od jela, na primer kozica od mesa, to macke vole. Ostaci od ribe, i tako to?
Не ваља превише оне куповне хране, имао сам ја сијамску, тата му је угађао као краљу, куповање храње, свега итд...
Ево слика
http://img692.imageshack.us/img692/8626/sl1bc01.jpg
И разболио се од те куповне хране, добио пијесак у бубреге, није му било спаса.
Sad ispade da sam ja ubio macka mlekom... E jebiga Dzimi sjeba mi dan...
Није из чиста мира, јебено се дешава.
1. одалами их ауто
2. навата их кер
3. роде се са урођеном маном (о да, нису само људи ти) ал ти то и не приметиш код кућног љубимца, њима ветеринар може да помогне у највише 50% ситуација
4. отрују се поквареном храном или храном мешаном са неким хемикалијама или жешћим прљавштинама(контејнери). Иако су и мачке и пси, као уосталом и већина животињских врста од човека далеко отпорнији на отрове, бактерије, вирусе и параизте - и они могу да им подлегну.
Све у свему, са мачком можеш да будеш релативно сигуран једино кад је држиш затворену у стану све време. Е, а кол'ко је то хумано, то је друга прича...