Pitanje autor - odgovor moderator - ćaskanje

1. Ja bih staž na Paliluli pre povezala sa Padinjakom, al ajde...

2. Pitanje za Uroša - Šta te navelo da promeniš avatar? :) Ovaj je nekako mnogo crven, malo naporan za oči... :)

3. Сад сам у терминатор-моду. Јесте мало упадљив, али добар за промену и није то трајно...
    :))

4. Da, baš je terminatorski :)) Samo oštro! :)

5. Вуди је Вуди!
    :))

6. Vratiće se Vudi kad-tad, znam ja ;)

7. sta misite o globalizaciji?

8. Da li je tačno da pri odabiru moderatora važnu ulogu ima geografski princip te da zato dominiraju vojvođanski secesionisti, pošto je i sam Kajzen tehnički iz Vojvodine? Oni su skrajnuli hrabre južnjake poput Pekija koga teraju da briše definicije dok oni sprovode svoju fašističku torturu po forumu. A potpomognuti su moderatorima gajstarbajterima, i to (zanimljivo) isključivo iz natomafijaških zemalja anglosaksonskog govornog područja, kao što su Irska i Novi Zeland. I da li je tačno da Faca nije mod samo zbog ljubavi prema bratskoj Rusiji, te da je Lulabi mod samo da se zamažu oči hrabroj braći iz Republike Srpske?

9. Оксе пробудио си у мени нову дозу патриотизма!

Срушимо ДЕЈТОН! ЗАУЗМИМО КРАЈИНУ!

10. Dole moderatorski secesionisti koji se forsiranjem određenih definicija zalažu za izdvajanje naše druge kolevke i pokrajine iz sastava Srbije! Dole!

11. Слобода за Војводину!

12. СТАНТЕ ПАШЕ И УСТАШЕ
    НЕ ДИРАЈТЕ ТО ЈЕ НАШЕ!

У НАМА ЈЕ СРЦЕ ЛАВЉЕ МИ БРАНИМО ПРАВОСЛАВЉЕ!

13. Направимо ми наш план ЗЕ-5!

14. Napravićemo moderatorski tim u senci! Pobacaćemo ih sa funkcija kao Velja Ilić novinare Studija B sa Beograđanke! Sloboda ili ništa!

15. Ја ћу бити ГОРАН ХАЏИЋ Вукајлије!

16. Хуго, може! Даћемо Пургерима право да слушају наставу на чакавском и кајкавском наречју СРПСКОГ језика, а Мађаре ћемо да научимо штокавском. Муслиманима ћемо да оставимо пар џамија, а Шиптаре ћемо да побацамо у море код Карина. И Јевреје. Руско приморје нећемо да дирамо, нека им Будва. Румунима ћемо да поклонимо Бугарску, а целу Албанију ћемо да претворимо у спомен парк у сећање на пробијање Солунског фронта, односно голготу српских војника.

17. TakojEEE11!!!!11

+miliJon!

18. И заборавио си најважније, освојићемо Дубровник и испунити пророчанство мог славног рођака које је гласи:

ПИЋЕ СРБИ КАФУ НА СТРАДУНУ!

Додуше, ја сам га већ испунио, јер сам је попио прошло лето, али не и ПРАВО значење!

19. Džeronimoooooo!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.