Prozivanje džindžera

1. će mu ugradimo kesten,bar da zvekeće.

2. jebeni djindjer...djindjeru,da si mi sin na rodjenju bi te u kontenjer ubacio

3. tebi se sviđa što si đumbir vukašine?

4. kako nekome moze da se svidja da bude djumbir,nema sanse

5. vidiš da je on ponosan na svoje riđe čekinje.

6. to pokusava sebe da utesi...ali ga mi vracamo u realnost

7. Svidja mi se sto sam ridj, i sto sam smeker :)
    I sto sam lep :)
    I tako savrsen :)

8. Vukota ovdje ispusio, pas ad dosao na sviju grupu da sere lololo

9. vukasine zasto jednostavno nisi sutio i niko ne bi znao da si dzindzer i mozda bi po prvi put u zivotu naso neke drugare..... jeste da bi to bili internet drugari, ali bolje ista nego nista, ipak si dzindzer ti, suludo je da trazis puno od zivota

10. Ja sečem kurac ako ovo nije dupli stefanakostića pogle profil :)

11. Eclipse, ja razumem da me drugi vole, ali zasto me ti jebeno obozavas? :)
    Zasto sreco? <3 <3 <3

12. vidite da nema nikakvu novu ideju,samo ponavlja jedno te isto,sto mu mama njegova govori da je savrsen...mada i ona se folira,u stvari jadna zena proklinje dan kad ga je rodila

13. 16.12.1994 :)
    Dan kada sam se ja rodio, dan kada se rodio vas idol :)

14. tek sad shvatam kako mi je život lep.
    idem da izljubim majku i oca probudim i prodrmusam ih,
    isplačem se od sreče što nisam džindžer.

15. Vukasin me izbrisao iz prijatelja na fejsu!
    Je l' to novi način trolovanja?

16. treba svi da se zahvalimo prirodi,sto nas nije dzindzerima napravila,dok on tu srecu nema

17. Ha, moja kosa se presijava na suncu, i sve ribe mi prilaze, a vi morate da imate trbusnjake ili pare :)
    Ja samo kosicu :D
    Ja sam zahvalan sto nisam isti kao vi, sto nisam debil iz mase ljudi, sto me svi primecuju, i sto sam pametan :) I lep! I zgodan! :D <3

18. Eclipse, ja razumem da me drugi vole, ali zasto me ti jebeno obozavas? :)
    Zasto sreco? <3 <3 <3

vukasine mozda ja tebe obozavam u tvojm dzindzer umu, ali u stvarnom zivotu tebe ni tvoja majka ne moze da obozava, a pogotovo ja

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.