Prozivanje džindžera

1. ti si covece fejlovao zestoko...kako mozes otvoriti ovakvu temu na vukajliji,jedino ako si mazohista...i nisi smeker,naprotiv prejadan si

2. madafaka sit
    знаш, десна рука ти изгледа као да
    дркаш!

Jebote, i meni ovo palo na pamet! Samo čekam nekog da ovo fotošopira i ubaci mu kurac u ruku.

3. PS modovi kad je mare otvorio iz sprdnje temu o sebi brzo se zaključala šta je sa ovim

4. ja sam teo, al ce me banovati, a onda necu moci da postavljam druge photoshopove

5. meni ne treba fotosop, ja sad zamisljam njega kako drka kurac

6. I jel uzivas u tom prizoru? :)
    Oces da mi ti drkas?
    Ko god oce, ocete i broj moj da vam dam? :D
    Da vas sve prcam, kao sto vas ovde jebem? :D

7. Da vas sve prcam, kao sto vas ovde jebem? :D

Ti si taj koji je jeban...inace u ovom univerzumu to sto ti mislis da je trolovanje,to trolovanje nije...moraces naci neki drugi univerzum,gde ce te ljudi prihvatiti i razumeti,u ovom ti to ne uspeva

8. vidi ga mali djindjer
    dodji djindjer
    mali djindjer

9. ovo đumbirisanje još radi?

10. neka,malo se istresamo na djindjeru

11. ofarbaj se dechko kumim te.ova tema baca u pink eye fazu.

12. cak i ako se ofarba,ostace pegav...bljak

13. vidi ga mali džinder!
    dođi džindžer,mali džindžer...

14. aj,a onda ću te načminkam,pa da te ne razvlače džukci po kraju.

15. ali on i dalje nece imati dusu !!!

16. Eclipse everything for you my lady!

samo nastavi ovako, to je sve sto zelim

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229087_122727734473806_100002097417634_189355_2314484_n.jpg

vukasine pa jel ti vidis koliko si gadan ovde, pa zasto se uopste slikas ti ovako gadan, a ako se vec slikas, zasto to onda kacis na net???? zastoooo vukasine zastoooo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.