Prijava

Приметих да има аутора који се на сваки коментар типа "+" захваљују од свега срца.
Који су њихови мотиви? Желе ли помало гејевски да поново ставе дефиницију у први план на "Најновијим коментарима" или су једноставно лепо васпитани?

Ја не говорим хвала, али улетим у спику са оним ко ми коментарише.
Е, сад, ако ми каже СВАКА ЧАСТ онда морам да кажем хвала, јбг. Тако то иде.
ЕДИТ А не волим да се захваљујем :)

Možda traže dečka?

Jbg ko će ga znati čudni su ljudi!

То су једни млади људи импресионирани захваљивањем.

Ja se zahvaljujem zato što znam koliko mi treba da komentarišem nekome defku, ili što me mrzi da kucam, ili što eto retko ostavljam komentare i svi su tipa "Hahaha, plus plus". Tako da se na toj osnovi zahvaljujem onima koji mi ostave komentar :) realno, komentar je nešto što, odmah posle skora govori o definiciji i njenoj prođi.

Mislim da smo pobrkali lončiće. Logično je da smo zahvalni autorima koji nas svojim postovima oduševljavaju. Doduše, ovo se ne kosi sa zahvaljivanjem na komentare tipa "+", nekome je i to dovoljno da se oduševi.

Reme hvališe!
Dukatlija čistokrvni!!!

I ja sam hvala hvala autor, al jbg, glupo mi je da nekog iskuliram. Isto me tako iznervira kad ja nekom ostavim komentar a on me iskulira, pa takvim autorima više i ne komentarišem jer ih kontam kao nezainteresovane za spiku.

Ja sam se pre zahvaljivao...sad to radim ponekad, čisto pristojnosti radi. Rekli mi da batalim malo ali kad vidim da me neko pohvali ja onda imam potrebu da kažem hvala jer prijatno je dobiti odgovor od autora ma šta da si komentarisao.

Не, не ја не причам о ономе кад ти неко накења читаву захвалницу или напише неку своју ситуацију коју описујеш у дефиницију, ту је логично да се захвалиш. Ја говорим о ликовима који се захваљују кад им неко напише једноставно - "плус"

Не захваљујем се на +, али ако неко нешто напише онда морам, а и мало спемчине да би искочили коментари горе није на одмет :Д

Ja se zahvaljujem samo zato što uopšte imam komentar. Svega 25% defki mi ima komentare.

Елла84, златна захваљивачица 2011

Smrad Hujo
Reme hvališe!
Dukatlija čistokrvni!!!

Jok more, ja se samo Eli zahvaljujem, a vas čisto da otkačim. :) a zahvaljujem se ono kad vidim da ima 3-4 pohvalna komentara i onda bačim ja jedan de se zahvaljujem, čisto iz pristojnosti, a mrzi me da se nakon svakog komentara zahvaljujem.

За сво ово време можда једном или два пута ......

Mozda su samo pristojne dukatlije?

Веру офтен.

Mene veoma zanima mišljenje ljudi o mojim defkama i cenim kada i dobijem to mišljenje. E sad, kada neko napiše da je defka govno, ja tražim da mi pojasni, ako već nije pojasnio šta mu se ne sviđa. Ako napiše da je defka dobra, osnovna je kultura da mu zahvalim. Ne zahvaljujem na komentare tipa "+" jer to i nisu komentari. Ako nemaš šta da kažeš, daj plus i nemoj da pišeš da si mi dao plus.

A što se tiče pojavljivanja u novim komentarima, to može neki minimalni skor da donese samo ako ima baš mnogo komentara, tipa preko 30 ili 50. Jer komentari stalno stižu, i nijedan se ne zadržava na listi najnovijih dugo. Ne verujem da se neko zahvaljuje zbog toga.

Video sam nekoliko puta situaciju u kojoj poslednji komentar bleji pre 13 sati, i onda se autor onako carski prokenja sa "hvala mnogo :)" i tako isprosi par plusića. Tad dobijem želju da iskašljem tek pojeden doručak.

Zahvaljuju se na "+" jer nemaju socijalno osiguranje, pa misle da će i to dobiti od autora koji im je bacio plus u komentar.