Ментална хигијена угроженог* сајта – проблем интернет логореје

1. Тако је. И мене такво групно понашање (писање гомиле постова имбецилног садржаја) демотивише да се укључим у било какву расправу.

А што сте сви тако свилени? Што једном не изразите своје неслагање са онима који су дошли да кењају по теми на којој желите да изразите своје мишљење?

2. Ја хтела да ставим "К врагу!". Ипак, Стивене, ово твоје је јаче.

3. Milica poprilično objasnila.

Прво, банујте Риплија због вређања. Назвао је моронима велики број чланова сајта.
    Када на овом сајту не би било оволико просеравања и глупости, не би се ни јављала потреба за лолокањем, јебањем и панданисањем.
    И кобјашњавањем, наравно.
    Ви сте криви.

Iako gotivim Riplija, Zmia je ovde bacila KOBJASN. lolo

4. Јанковићу, неки то и раде. Али, шта мислиш да ћеш постићи кад на некој теми која је увелико отишла укурац, кажеш гомили клинаца да не једу брабоњке? И зашто би то уопште радили кад је лакше излоговати се.

5. А што сте сви тако свилени? Што једном не изразите своје неслагање са онима који су дошли да кењају по теми на којој желите да изразите своје мишљење?

Pretpostavljam da su ljudi bili u tripu da je lolojeb opste prihvacena pojava i da nisu zeleli da ih svi ostali lolojebu kad iskazu nezadovoljstvo. Ovako je Ripli otvorio temu koja je prosla u prvih nekoliko postova bez ozbiljnog lolojeba, i osokoleni obim podvigom sad i oni iskazuju nezadovoljstvo.
    EDIT: Tako je bilo cini mi se juce kada je Hatakaran otvorio temu o zanimljivostima srpske istorije, doslo par jebaca, ili onih koji su mislili da ce tema otici u ultra nacionalizam, napisali par lolojeba, povukli malo jos nekog, na kraju se tema svela na lolojebe i Hatakarana koji je sam pisao dok i njemu valjda nije dokurcilo.

6. Хипнос, замишљам те као особу којој је тешко да опсује онако сочно. :) Грешим ли?

А што сте сви тако свилени? Што једном не изразите своје неслагање са онима који су дошли да кењају по теми на којој желите да изразите своје мишљење?

Вероватно зато што би то произвело огромно офтопичарско препуцавање.

ЕДИТ: Нешто попут овога - http://vukajlija.com/forum/teme/11343-omiljeni-komentari-i-postovi?strana=84#post_1326719 (од линкованог, па наредних пар коментара - препуцавање које загађује тему без икакве потребе)

7. Хипнос, замишљам те као особу којој је тешко да опсује онако сочно. :) Грешим ли?

Веома и баш. :)

8. Стивен

Милице, није проблем у једној особи, него у томе што често на првој страни имаш 4 спемера са 7 постова, потпуно невезаних за тему, најчешће у стилу "пуца ми курац за љубав, Палма увези нам неке Кубанке лололо". Баш сам сад узео Палму за пример, јер Змиа зна како се одвијала њена тема. Превише је и замара, изгубе људи вољу да постују и учествују у расправи.

Па ја управо написала да није проблем у једној особи. Не знам за ту тему, ај линкуј ми, не знам у ком смеру д ти одговорим :) ЈЕдино што могу да кажем да се на овом сајту због спема и превише банује, јер то што ви мислите да је спем - није спем. Спем је оно Царино или Бурзумово, кад те теме на форуму постану потпуно неупотребљиве. Често бркате спем и офтопик. Мислим, не само ви, него и модератори. Није као да после игнорисања тих 6-7 постова тема не може да се развија нормално.

Проблем је што поједини људи и форе вас СМАРАЈУ. А смарање није довољно добар разлог да треба модератор да га решава, то се решава опцијом одјаве, јеби га. Јер постоји и бар 15 тренутно активних аутора који мене немилосрдно СМАРАЈУ и даве својим постовима, па да их банујем због тога дигла би се на мене кука и мотика.
    Хоћу рећи, бан или уклањање није решење таквих ствари. Решење је да смислите нешто оригналније, сами себи направите забаву која ће да потисне то што вас смара. Уосталом, тако је и настало то јебање и лолокање :)

Чему футур?

Футур јер да се то сад дешава, каизен би то сконтао и реаговао. Јер он јеидно дефиниције и постере и гледа :)

9. ЈЕдино што могу да кажем да се на овом сајту због спема и превише банује, јер то што ви мислите да је спем - није спем.

Апсолутно подржавам. Тај, да га назовемо, "мањи спем", је у већини случајева занимљив и смешан. Сад кад неко баш претера, упозориш га и ето. А сад ја отворим тему: "Дал постоји још један свемир" и неко ми напише "јебеш свемир, дај неке дојке", јебе ми се да га пријављујем за спем. Ако напише то 9 пута, онда ок.

10. Па ја управо написала да није проблем у једној особи. Не знам за ту тему, ај линкуј ми, не знам у ком смеру д ти одговорим :) ЈЕдино што могу да кажем да се на овом сајту због спема и превише банује, јер то што ви мислите да је спем - није спем. Спем је оно Царино или Бурзумово, кад те теме на форуму постану потпуно неупотребљиве. Често бркате спем и офтопик. Мислим, не само ви, него и модератори. Није као да после игнорисања тих 6-7 постова тема не може да се развија нормално.

Проблем је што поједини људи и форе вас СМАРАЈУ. А смарање није довољно добар разлог да треба модератор да га решава, то се решава опцијом одјаве, јеби га. Јер постоји и бар 15 тренутно активних аутора који мене немилосрдно СМАРАЈУ и даве својим постовима, па да их банујем због тога дигла би се на мене кука и мотика.
    Хоћу рећи, бан или уклањање није решење таквих ствари. Решење је да смислите нешто оригналније, сами себи направите забаву која ће да потисне то што вас смара. Уосталом, тако је и настало то јебање и лолокање :)

Imaš pivo. lolo

11. Гамби, нећеш тимарити! :р

12. Јесте, Милице, у праву си. Само још фали да Сурови дође и каже "све је у реду, ништа се не брините, боље идите пишите дефиниције". (и онда оде да са дуплог налога рентује како су дефиниције у курцу, а аутори ретарди)

ДОПУНА: И за ово друго си у праву.

13. ЈЕдино што могу да кажем да се на овом сајту због спема и превише банује, јер то што ви мислите да је спем - није спем.

Али!
    То је све зато што је модераторима дозвољена субјективна процена. То је у том случају лоше због двоструких аршина и необјективности, али у многим другим случајевима је до јаја и то је оно што чини да овај сајт буде царски, јер модератори нису ботови ко на другим форумима. Одеш на конквистадор на чет, он те банује ако му се уопште обратиш. И то те не банује само на јавном чету, него не мош уопште четовати, ни током партије.

14. Имаш право, не можеш санкционисати људе зато што су досадни. Само:

Ово је произвело и доста одлазака или поприлчних удаљавања од сајта доброг броја кул људи и одличних аутора. И чини ми се да ће наставити ствари да се одвијају у том смеру.

15. Гамби, нећеш тимарити! :р

Pih. Vredelo je pokušati. :)

16. Ово је произвело и доста одлазака или поприлчних удаљавања од сајта доброг броја кул људи и одличних аутора. И чини ми се да ће наставити ствари да се одвијају у том смеру.

Ја сам овде већ две године и нико од тих који су отишли ми не недостаје. Увек дође неко нови, једнако кул. Јуче је то био курд, данас је то Френки Делевра. Јуче је то био ЈТУ, данас је то Хугочавез.

17. Од ког поста "смо" уопште "увели" бан у причу?

18. Па називате лолочаре спемерима, а спем је овде кажњив, зар не? :)

19. Не знам. То је твоја брига. Само немој људима уметати захтеве у постове.
    А ово за лолочаре... мрзи ме да опет пишем.

20. Jednostavno ignorišem kretenske postove i teme. Ali nekad svratim i tamo, da vidim šta ima.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.