Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://www.youtube.com/watch?v=z3sx5XnHd10
ТО БОНДЕ!
Песма је ВРХ!!!
i nije neku mudrost iznio zezatoru... to je opštepoznata činjenica, dok i ostali nisu poludili... '95 bio 80% ljudi sa svih strana bez po muke ubilo onog drugog...
e da ima još jedna dobra strana tog natoa... očuvali su mir u bosni, jer da njih nije bilo mi bi se '96 opet pobili... onako kakav smo strašljiv narod, mahali smo im čim prođu sa puškama uperenim u nas
''Квака 22'' фазон. Само пилоти чукнути у главу су ишли у мисије без поговора и ишло им се, нису се бунили. Ови ''нормални'' су ишли преко курца. Да би добили прекоманду или да би престали да их шаљу у убилачке мисије, морали би да попуне захтев да их прегледа психијатар, да би се доказало да су луди. А како су луди, ако умеју да попуне захтев? Врзино коло.
Онда те погрешно сконтах. :)
Па можда знају да попуне захтев, а луди су ? Што је то чудно ?
Оде човек лепо у ВЦ, испиша се себи у уста и каже: ''ДАЈ ТАЈ ЗАХТЕВ ВАМО!''...
Bušemi dokle ćeš da trolaš dečko?
Ja vam teme i govana.
Džimi opet naravno drži banku i lupeta samozadovoljno i bahato, po navici.
<čitam ti post Džimi, lično sam znala jednog iz grupe onih, kako si rekao pa da te citiram SAMI SU KRIVI od onih koji su izginuli u RTS-u. Mislim da će mu se rodbina radovati kad im budem pričala.
Drvite kurac bez ikakve veze. Ko jebe NATO i njihove konferencije a i ove smradove na vlasti. Nadam se da ćemo samo prvu svečanu uniformu za budući avganistganski rat dobiti lično Ivica Dačić.
I eventualno mi neko od zagovornika ulaska u taj divni savez reći kako to da se obe članice NATO-a Grčka i Turska drve i dan-danas oko Kipra, što ne nađoše rešenje lepo?
Ja vidim da smo mi sad na prs u bulju npr. s Turcima iako nam se prađedovi kotrljaju u grobovima pa ništa....
Kakve sad to ima veze sa aktuelnim trenutkom, zezatore?
Sve je to lepo krasno što vi pišete, ali od nas njima treba samo mlado meso. Ono topovsko. I primaju, zamisli, klince u vojsku, samo potpiši. I ti tako lepo sediš jednog dana, imaš sina ili ćerku, nešto se posvađate, ne daš na koncert a ono hoće i baš se naljuti na tebe i potpiše pristupnicu vojsci. Sledeće će ti biti razglednica iz tako nekih egzotičnih zemalja. Pišem ti po iskustvu nekih svojih prijatelja koji su svojvremeno zbrisali u Ameriku i Australiju, da deci obezbede mir. Malo smešno, je l da?
(Nisu citati,samo izdvajam poentu onoga sto sam do sad procitao)
Pa ja svaki dan vicem "DAJ MI KOJI MILION EVRA DA SE SKRASIM" pa mi nje nato dosao da isporuci na kucnu adresu..
Niko ne pominje ovde vojnicku krivicu nego onih koji naredjuju.Ako se hapse Mladic i Karadzic zasto ni jedan americki general nije na poternicama kad postoje snimci gde se americki vojnici igraju puskama po arapima i recimo saspu rafal u novinarski kombi?
A kakva je to politika - da neces da dozvolis nikome da se mesa u tvoju zemlju,niti da dozvolis okupatorima da otmu deo teritorije? Pa zar to nije u osnovi svake suverene drzave,da ima pravo na suverenitet i teritorijalni integritet!?
A sto da ne lome? Manite me patetike kako mi iz naseg poreza placamo ta divljanja,placamo i politicarima kuce,automobile,bazene i putovanja pa niko to nije napomenuo. Kad je narod revoltiran normalno da ce da ide da rusi,lomi i pali sigurno nece da napise transparent " NEMOJTE DA DOLAZITE" i da sedi u tasmajdanskom parku.
I za kraj,svi koji imate obraza da serete kako "mozemo da progutamo koje govno" zbog neke tamo buducnosti, razmislite da postoje ljudi koji su ostali bez DOMOVA,PORODICA i ostali mentalno osakaceni za ceo zivot "jer se nekome moze" da baca bombe i donosi pravdu kad hoce i gde hoce.. Ako smo toliko jadni i bedni (kao sto i jesmo naspram njih) koja je poenta vojne intervencije? Pa to je kao da covek od 30 godina mlati klinca od 7 godina iz sve snage "jer mu se moze".
Ukoliko vas bombardovanje nije dotaklo,nemate nikoga u blizoj i siroj familiji koji je stradao, tog proleca 1999. ste bili kod tetke/strine/ujne/ u svici,nemackoj ili svedskoj,nemojte onda srati kako NATO nakon SAMO 12 godina treba da dodje da odrzava konferenciju a mi pritom nismo ni clanica!
НАТО је унапред најављивао шта ће да рока, е сад, Слобина је ствар што је било толико жртава и што је наредио да се постављају радари по школама, болницама, возовима и сл. Штос' мене тиче, погледавши постове по овој, ал' више и другим темама, све више ценим да је требало да нас сравне к'о Хирошиму.
ima i pametnih ovaj gazimudo...
Онај комуњарски проглас што сам прочитао на некој од претходних страна толико обилује излизаним фразама и прозивањима, да доживим трансфер блама кад видим да то и даље успева.
To što je Sloba radio radili su svi. Radili Hrvati, radili Bošnjaci, svi su radili. Guraj položaje na bolnice i škole pa posle kukaj da su bombardovani, obuci se u pacijenta da te ne zarobe pa posle kukaj da si odveden kao pacijent, šta je tu čudno, tako se ratuje.
To su realni običaji rata, a ne Ženevske konvencije, znaš warner...
A to što ja lično smatram i još pola planete da npr. jedan CNN lupa gluposti i laže daje mi za pravo da ga bombardujem?
Оно што сам ја окачио? :)
Управо то, кољега ЉоЉ :)
SLOBO VRATI SE SVE TI JE OPROSTENO!
Штос' мене тиче, погледавши постове по овој, ал' више и другим темама, све више ценим да је требало да нас сравне к'о Хирошиму.
И ја исто мислим кад прочитам постове попут твог.
НАТО је унапред најављивао шта ће да рока, е сад, Слобина је ствар што је било толико жртава и што је наредио да се постављају радари по школама, болницама, возовима и сл. Штос' мене тиче, погледавши постове по овој, ал' више и другим темама, све више ценим да је требало да нас сравне к'о Хирошиму.
Sto's mene tice,pogledavsi tvoje postove na ovoj temi, i uzevsi u obzir i to da ti je nick ime jednog naciste, pocinjem da shvatam kakva su tvoja shvatanja i kako ce rasprava dalje teci.
Sve i da je je sve sto si rekao istina,i da smo mi izazivali agresiju, koji je razlog da se druge zemlje resaju u unutrasnje probleme jedne zemlje,ili u spor izmedju 2 zemlje? Kad se ti svadjas sa komsijom, i dodje neki iz leskovca i kaze ti kako ne smes da se svadjas sa komsijom,i moras da mu das tvoju kosilicu to je isto logicno
Koja je logika da se ljudska brava brane granatama,kasetnim bombama i osiromasenim uranijumom? Aj da razumem i prvo i drugo,al kako se to stite zivoti civila bacanjem RADIOAKTIVNIH ELEMENATA? Doduse,nacisticko je shvatanje da svaki jevrej ima pravo da umre od gasa onog trenutka kad mu to nemac kaze,pa verujem da je tebi i to sasvim logicno.