Čeda Jovanović - vaš stav

1. Jebemu mamu ljudi, ovi narkomani što ih ja poznajem imaju dosta problema da budu funkcionalni tokom dana. On se ne skida sa TV-a na kom ne deluje ni malo drogirano.

Kako? Dere samo kokain?

Da se razumemo, ne pitam zbog Čede bole me kurci za njega. Ne razumem se u politiku, ali se razumem u narkomane.

2. Jest, roka samo koks i Guaranu :)

3. Čeda jebe! To je činjenica!

4. A koga zabole šta on konzumira?
    Čovek koji priča ovih dana da Srbija treba da razmisli o svom stavu prema BiH i da je Republika Srpska genocidna tvorevina pretenduje da dobije moj glas ili šta?
    Nigde ga ne čuh da to priča o npr. Hrvatskoj.

5. Pa kad je na Guarani vazda.
    I ČEDA PIJE GUARANU!

6. ovi narkomani što ih ja poznajem imaju dosta problema da budu funkcionalni tokom dana.

Пробај сваки дан да уносиш све више и више дроге у свој организам. (Било које)
    Временом дејство слаби, али се ти и даље осећаш надрогирано, само што си у стању да то максимално исконтролишеш, тј. немаш потребу да се идиотишеш и да се кривиш као да би испратио вожњу и рад дроге.

7. Čovek koji priča ovih dana da Srbija treba da razmisli o svom stavu prema BiH i da je Republika Srpska genocidna tvorevina pretenduje da dobije moj glas ili šta?

e da, o ovome da ne pričam... more da se i on i njegova stranka zatru na sljedećim izborima...

8. A koga zabole šta on konzumira?

Pa zabole mene. Da vidim čime čovek žemo da se roka i da mu bude lepo, a da ne utiče na funkcionalnost.

Šta on to zna, a mi ostali ne. :)

9. Ja bi mu sve oprostio, ali nikako taj stav o Republici Srpskoj.

10. Šta on to zna, a mi ostali ne.

Зна где има најбоље бело у држави. :)

11. Зна где има најбоље бело у држави. :)

Eto. Zloupotreba službenog položaja. :))

Dilemu po "a" smo uspešno razrešili. Jeste narkoman.

12. Šta on to zna, a mi ostali ne.

zna mnoge stvari... kako se probiti u vrh, slizati sa vlašću, pomoći krimosima da razviju pos'o, kako napraviti veliki novac za kratko vrijeme, i slično...

13. Dilemu po "a" smo uspešno razrešili. Jeste narkoman.

+912 и омиљено. ЋОМАН

14. Evo jedna anegdota, da se tako duhovito džimijevski izrazim, iz Subotice
    Stoji lik, paker neki i zajebavaju ga dve pakerke da je sad opasan jer je ušao u politiku, a on stoji, blene tupo, bildeR samo takav. Pitam ga Jesi se učlanio u DS il LDP? Kaže- LDP, otkud znaš? -Pa kako neću, to je sad IN.

Najviše volem te beogradske kosmpolitske palamude, bole ih kurci za sve okolo, daj ti da je njemu dobro, a to što je neko drugi najebo- PA SAM JE KRIV, POBOGU!

Za Mađare glasam u nedelju, napuši se Čedo... Loših trava i visuljaka.

15. Čovek koji priča ovih dana da Srbija treba da razmisli o svom stavu prema BiH i da je Republika Srpska genocidna tvorevina

Pa naravno da jeste, zar ne pratiš svjetske vijesti?

16. i ja pod f, pa sta ako se gudra, i ja da imam para mrljala bih koks! A on jos nije bio na vlasti, i sta ako je dobar sa mafijom? Kako japanci, njihovi panduri i jakuze saradjuju vrlo lepo, dodje mu isto, nema pravis sranja, a i rusi, njima mafijasi daju deo, tj drzavi!

17. Molim Džankija i Skooby Doo-a, da, zarad dobra ove diskusije, obrazlože svoj stav pod f) !

18. Čeda za predsednika i legalna droga!

19. Sta da obrazlozim, kad je spemerska tema..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.