Prijava

Pa dobro jebemu mater je l' može da se izgugla i da se ne ispadne bizon, čovek je šejh, s ne šeik.

Evo ti i snimak kako se razdvajaju muskarci i zene, ne moras gledati cijeli snimak kopiro sam ti dio kada se odvajaju

I to je genocid? Brate slatki mudžahedinski, da je genocid ne bi bilo tog razdvajanja. Krenuli bi redom (kao npr. Naser kad u Kravicu dođe, znaš tu pjesmu, učili su te sigurno?) i porokali sve, nema tu selekcije.

Мада, много жртава српске геноцидне агресије је страдало у неким маскриним пиџамама, ја их никада нисам пре видео. У моје време се то звала униформа. Али, код њих се цивили другачије облаче него код нас.

Mudžosi insistiraju da su to ŠARENE MAJICE. Ladno ima snimak kada srpski vojnik naređuje muslimanu u koloni da skine krvavu maskirnu majicu i neki rendom preživjeli priča NAREDIO MU JE DA SE SKINE PSUJUĆI MU MAJKU BALIJSKU A ON NA SEBI IMAO ŠARENU MAJICU. Šarenu jebenu majicu. ŠARENU. Šarenu.

DAJ MI TWÓJU MAJICU ŠARENUuUu

Stevane, Jevreji kad su slušali prećutno i bili mirni, išli su u logore, sad kad su potpuno pismeni (to znači svi, apsolutno pismeni) i kad se nešto pitaju, svi ih se boje (i poštuju ih). Nama prvo fali ta apsolutna pismenost-kućna, pa tek onda školska i sva druga, kako bi nas neko mogao predstavljati u svijetu. Ali neš majci! Kod nas je uvijek neka krajnost; ili je proevropski plaćenik-gejčina, ili totalno zaostali debitant na betonu sa crninom ispod nokta, koji bi samo galamio, pio, krao i ratovao, a potpisuje se palcem i mentalno nije mrdnuo dalje od zrnca birtije u kojoj obitava 24/7. Nikako da nam u genima bude i istorija i napredak odjednom.

Čitam na nekim sajtovima da muslimani aka Bošnjooooci nisu zadovoljni samo genocidom u Srebrenici. Oni vele da se desio genocid u još desetak opština tipa Višegrad, Bratunac, Foča, Žepa etc. Stvarno su alavi.

Čitam na nekim sajtovima da muslimani aka Bošnjooooci nisu zadovoljni samo genocidom u Srebrenici. Oni vele da se desio genocid u još desetak opština tipa Višegrad, Bratunac, Foča, Žepa etc. Stvarno su alavi.

Nije to ništa, Zukorlić ili neko od tih muftija je izbroja očitavih 12 genocida Srba nad Bošnjacima u poslednjih 100 godina.

Desi Gonzo sto godina jebote?! Kako u Informeru? :*

miloš je napravio genocid na gazimestanu

Ljubac Prove bem te. Do jaja u Informeru, stalan posao i redovna plata lolo

IC sad kad su potpuno pismeni

Može objašnjenje za ovo..mislim radi se o narodu koji ima najviše nobelovaca i istoriju pisane reči barem 3500god..

Selimovic Salim vise licis na jarca nego na nekog efendiju dabogdatise isto desilo u kuci srpska poturice

Selimovic Salim sad meje nervirao jebem mu onaj culah na glavi i userem se i na njega i culah kakose ne plasi infakta kad ga stavi na glavu jebomu vucic mater

Venesa Mutapcic Dautovic Kako njega nezaklase

Zijad Basic Tisi veliko aslo ili goooooovno pfuj kosi ti neka budala

Mujo Pincic Mjnafik.