Prijava

koliko sam skapirao,opet smo primili kitu,a mi uopste nismo gejevi,cak ih i ne gotivimo.

Pa za nas je klasika da nam redovno mecu kitu u sve supljine koje imamo al onda nekad nekog dokacimo pikslom u glavu pa prdimo od srece pa nam posle opet mecu kitu ali nije bitno doci ce dan za pikslu

ja se samo bojim da taj da ne dodje kasno.da ne pocne da nam se svidja to sto nam mecu.a na dobrom smo putu.

Pa očigledno je da smo na vlas izabrali lika koji voli da mu uđe sanitarni
https://www.youtube.com/watch?v=pN6uSSg32p0

Nece brate nece jer nas kuvaju ko zabu a kita sve veca. Kad uleti kiturina pa zaboli bice njiiiii. Mi imamo tu malo zakasnelu reakcijui ne bunimo se na vreme nego se pobunimo kasno ali zato buna bude burna

Sranje je politička korektnost i mizandrija. Treba promovisati političku nekorektnosti i mizoginiju. Trebalo je sve zarobljene Muslimanke streljati, a pustiti muškarce. Pa nek postanu gejevi, bez žena. Dosta bre diskriminacije!

Vlade Limar prijatelju dragi, kako si?

KARADZICU VODI SRBE SVOJE

NEK SE VIDI NIKOG SE NE BOJE

Vlade Limar prijatelju dragi, kako si?

Onako, Lukse, može i bolje... Polupjan i nesanica me već danima muči. Jedina svetla tačka u životu mi je pobeda Đovaka danas. Šta ima kod tebe?

Nisam više Luks, sad sam u Gojko fazi jbg. Ja onako osećaj kao posle seksa, prijatelju dragi. Nije loše, ima i nekog tupog zadovoljstva, ali najviše prazno. I ja ću večeras završim vežbanje (malo tegovi, sklekovi, i te stvari) da popijem hladno pivo, tako se nagrađujem. :D Večeras skapirah da izgleda najverovatnije neću moći konkurisati za neku prestižnu nagradu (čitaj ojri) od portugalskog ministarstva nauke jer mi fali još 3 godine iskustva. :'o( Eh, ti dekiaodi... Ostaj dobro, prijatelju dragi, uvek mi je lepo sa tobom popričati u dobronamijernom i sjetnom tonu, ti saosjećaš i razumeš patnju drugih. ;o)

Oh, razumem te, meni nešto slično, otkazali su mi u petak narudžbinu iz SANU, nekih par hiljada evra, ali su me pozvali da ipak učestvujem na naučnom skupu početkom septembra, razmišljam gde da nađem C4. Bio sam u Češkoj, vratio se u Srbiju, čini mi se kao da ponovo moram da učim da hodam, i da pijem kiselicu umesto piva. Mada ok, sve može da se konzumira dok ima alkohola u sebi... Sad ću popiti ovaj litar lava, pa ako još uvek ne budem mogao da spavam, udri po rivotrilu, ma ko ga jebe, itd.

https://youtu.be/-z6xgV5LsK0

Sve je objasnio veliki gospodin, pogotovo posle 10. minuta

Zar ne bi bolje da su pobili sve muškarce, pa da žene postanu lezbače

Znaš ti kako su gadne muslimanke. Sve samo salo.

brooooto što si ljooooot